SUA: O femeie, descoperită moartă într-o maşină care a căzut în râul Niagara, în apropierea celebrei cascade

SUA: O femeie, descoperită moartă într-o maşină care a căzut în râul Niagara, în apropierea celebrei cascade

O femeie de peste 60 de ani a fost descoperită moartă miercuri în maşina sa căzută în râul Niagara, care separă Statele Unite de Canada, la câţiva metri de celebra cascadă, după o spectaculoasă operaţiune de salvare cu elicopterul, a anunţat poliţia locală, potrivit AFP.

Poliţia a intervenit miercuri la prânz în oraşul Niagara Falls (nordul statului New York), din cauza prezenţei unei maşini negre cvasi scufundate în albia râului Niagara, la marginea cascadei cu acelaşi nume.

O operaţiune a fost apoi iniţiată de către serviciile de urgenţă ale statului, care a mers până la scăderea nivelului apei graţie barajului de pe râu, a explicat New York State Park Police într-un comunicat.

Dronele şi un elicopter au permis localizarea "unui cadavru pe scaunul şoferului", potrivit aceleiaşi surse.

Imaginile impresionante difuzate de televiziuni au arătat un membru al Coast Guard legat cu un cablu de elicopter încercând să se poziţioneze deasupra maşinii scufundate, în pofida condiţiilor meteorologice nefavorabile, de vânt şi zăpadă, la doar 50 de metri distanţă de faimoasa Cascadă Niagara.

"O femeie de peste 60 de ani, originară din vestul statului New York, a fost scoasă din maşină", "fiind declarată moartă la faţa locului", a precizat poliţia într-un comunicat.

O anchetă va determina cauza morţii femeii şi modul în care maşina a căzut în râu, între un pod rutier şi o pasarelă pentru pietoni din oraşul Niagara Falls.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”