SUA: Președintele Trump vizitează militari răniți

SUA: Președintele Trump vizitează militari răniți

Președintele Donald Trump și soția sa Melania au vizitat sâmbătă, la spitalul militar din Bethesda, statul Maryland, soldați americani răniți, relatează Reuters.

Trump a decorat un sergent cu medalia Purple Heart, pentru militarii răniți sau uciși în luptă. Rănit în Afganistan, în martie, sergentul a rămas fără un picior, a precizat un oficial al Casei Albe. "Când am aflat, am vrut să fac asta personal... Felicitări, grozav", i-a spus președintele. Reuters notează câteva gesturi ale lui Trump — o mână pe umăr, un sărut pe obrazul soției militarului, prinderea medaliei pe rever, o bătaie pe spate.

În cei opt ani cât a fost președinte, Barack Obama a vizitat de peste 20 de ori spitalul Walter Reed. Actualul președinte a fost acolo prima dată, dar în februarie a mers la baza aeriană Dover din statul Delaware ca să onoreze un militar rănit în Yemen, reamintește Reuters.

La sfârșitul acestei săptămâni, Trump nu s-a mai dus la clubul său din Florida, Mar-a-Lago, remarcă agenția citată. Opozanții din Partidul Democrat afirmă că deplasările frecvente în sud ale președintelui costă milioane de dolari din banii contribuabililor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…

5 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj