SUA: Procurorii au anulat o întâlnire cu Stormy Daniels din cauza presei, susţine avocatul actriţei

SUA: Procurorii au anulat o întâlnire cu Stormy Daniels din cauza presei, susţine avocatul actriţei

O întâlnire ce urma să aibă loc luni între actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels şi procurorii federali din New York care îl ancheteză pe avocatul personal al preşedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, a fost anulată, a declarat avocatul care o reprezintă pe Daniels, transmite Reuters.

Într-o postare pe Twitter, avocatul Michael Avenatti a anunţat că a fost informat de Biroul procurorului că întâlnirea a fost anulată pentru că presa a aflat despre ea şi 'ei nu sunt în stare să se descurce cu câteva camere de televiziune în afara birourilor lor'.

Procurorii îl anchetează pe Cohen pentru posibile infracţiuni legate de afacerile sale, a declarat pentru Reuters în aprilie o sursă apropiată investigaţiei.

Michael Cohen nu a fost deocamdată inculpat.

Investigaţia a fost declanşată parţial la recomandarea procurorului special Robert Mueller, care anchetează o posibilă complicitate între campania lui Donald Trump din 2016 şi Rusia.

Avenatti o reprezintă pe Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, într-un litigiu civil separat împotriva lui Cohen şi Trump.

Stormy Daniels a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu Trump în 2006 şi că, cu puţin înaintea alegerilor prezidenţiale din 2016, Cohen a plătit-o cu 130.000 de dolari pentru a păstra secretul. Cohen a recunoscut că a făcut această plată, dar Trump a negat relaţia cu Daniels.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…