SUA: Procurorii au anulat o întâlnire cu Stormy Daniels din cauza presei, susţine avocatul actriţei

SUA: Procurorii au anulat o întâlnire cu Stormy Daniels din cauza presei, susţine avocatul actriţei

O întâlnire ce urma să aibă loc luni între actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels şi procurorii federali din New York care îl ancheteză pe avocatul personal al preşedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, a fost anulată, a declarat avocatul care o reprezintă pe Daniels, transmite Reuters.

Într-o postare pe Twitter, avocatul Michael Avenatti a anunţat că a fost informat de Biroul procurorului că întâlnirea a fost anulată pentru că presa a aflat despre ea şi 'ei nu sunt în stare să se descurce cu câteva camere de televiziune în afara birourilor lor'.

Procurorii îl anchetează pe Cohen pentru posibile infracţiuni legate de afacerile sale, a declarat pentru Reuters în aprilie o sursă apropiată investigaţiei.

Michael Cohen nu a fost deocamdată inculpat.

Investigaţia a fost declanşată parţial la recomandarea procurorului special Robert Mueller, care anchetează o posibilă complicitate între campania lui Donald Trump din 2016 şi Rusia.

Avenatti o reprezintă pe Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, într-un litigiu civil separat împotriva lui Cohen şi Trump.

Stormy Daniels a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu Trump în 2006 şi că, cu puţin înaintea alegerilor prezidenţiale din 2016, Cohen a plătit-o cu 130.000 de dolari pentru a păstra secretul. Cohen a recunoscut că a făcut această plată, dar Trump a negat relaţia cu Daniels.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…