SUA: Rapperul Slim 400 a fost împuşcat mortal în Inglewood

SUA: Rapperul Slim 400 a fost împuşcat mortal în Inglewood

Rapperul Slim 400 a fost împuşcat mortal miercuri seară în oraşul Inglewood din Statele Unite, conform Los Angeles Times, informează DPA/TCA vineri.

Împuşcăturile au avut loc pe Seventh Avenue, în jurul orei 19:50, a declarat joi Departamentul de Poliţie din Inglewood.

Autorităţile au identificat victima drept Vincent Cohran - numele real al lui Slim 400.

Poliţiştii care patrulau în zonă l-au găsit pe artist rănit după ce au auzit împuşcături.

Paramedicii i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi l-au transportat la un spital local unde a fost pronunţat decesul.

Poliţia din Inglewood adună probe şi interoghează martori pentru ancheta în curs de desfăşurare.

Site-ul de specialitate TMZ a relatat iniţial că Slim 400 avea 33 de ani la momentul decesului, însă poliţia a declarat ulterior că acesta avea 34 de ani.

Născut în Germania şi crescut în Compton, California, rapperul a devenit cunoscut datorită unor melodii precum "Goapele", interpretată alături de YG, şi "Piru", cu YG şi Redrum 187.

Cu câteva ore înainte de a fi împuşcat, Slim 400 a lansat un videoclip muzical pentru piesa sa "Caviar Gold".

În 2019, Slim 400 a fost împuşcat de mai multe ori în Compton. El a supravieţuit atacului după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Slim 400 a lăsat în urmă o fiică pe nume Parris.

În noiembrie, artistul i-a adus un omagiu colegului său din lumea muzicii rap, Young Dolph, care a fost împuşcat mortal în Memphis, Tennessee, la începutul acelei luni. Slim 400 şi Young Dolph au colaborat pe single-ul din 2019 "Shake Back".

În 2013, Slim 400 a lansat single-ul său de debut, "Turn Up"', cu YG şi Kidoe, după ce a fost descoperit de casa de discuri Pu$haz Ink, desfiinţată între timp.

Cel mai recent album al său, "Ice Wata Army", a fost lansat în luna august. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...