SUA: Ted Cruz îl acuză pe Donald Trump că răspândește zvonuri despre adulter

SUA: Ted Cruz îl acuză pe Donald Trump că răspândește zvonuri despre adulter

Senatorul de Texas Ted Cruz l-a acuzat vineri pe favoritul în alegerile primare republicane Donald Trump că se află în spatele unui articol din tabloidul american National Enquirer susținând că a înșelat-o pe Heidi, soția sa, relatează AFP.

"Acest articol din National Enquirer" este plin de "minciuni". "Este o defăimare a tabloidului, ce provine de la Donald Trump și acoliții săi", a declarat Ted Cruz jurnaliștilor la Oshkosh, în Wisconsin (nordul SUA).

El și-a repetat acuzațiile într-un comunicat, declarând: "Faptul că Donald J. Trump își adună prietenii de la National Enquirer și pe acoliții săi politici pentru a-i îndeplini voința arată că Donald coboară tot mai jos".

"Comportamentul nerușinat al lui Donald Trump este sub poziția la care râvnește, iar noi nu îl vom urma", a mai spus el, lăsând să planeze ambiguitatea asupra sprijinului său pentru miliardar dacă acesta câștigă învestitura, așa cum se obișnuiește între candidații la alegerile primare.

National Enquirer este un săptămânal vândut în supermarketuri și are o reputație foarte dubioasă, dar este celebru pentru că a dezvăluit legătura extraconjugală a senatorului democrat John Edwards, candidat pentru primare în 2008, amintește France Presse.

Echipa lui Ted Cruz, mai ales consilierul său Jason Johnson, a subliniat pe Twitter legăturile dintre Donald Trump și David Pecker, CEO la National Enquirer.

"N-am nicio idee dacă articolul... în National Enquirer din această săptămână este adevărat sau nu, nu am absolut nimic de-a face cu el, nu am fost la curent și încă nu l-am citit", a răspuns Donald Trump într-un comunicat. "Nu am nimic de-a face cu National Enquirer".

Publicarea articolului intervine după o săptămână de confruntări personale între Donald Trump și Ted Cruz.

Printre altele, un comitet anti-Trump a difuzat pe Facebook bannere publicitare cu o veche fotografie nud a Melaniei Trump, manechinul sloven devenită a treia soție a miliardarului, alături de un text afirmând că soția lui Ted Cruz ar putea fi o primă-doamnă mult mai demnă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

4 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

5 De citit...