SUA: Trump anunță că l-a ales pe guvernatorul Indianei, Mike Pence, pentru postul de vicepreședinte

SUA: Trump anunță că l-a ales pe guvernatorul Indianei, Mike Pence, pentru postul de vicepreședinte

Candidatul republican prezumtiv în alegerile pentru Casa Albă, Donald Trump, a anunțat vineri că l-a ales pe guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, pentru postul de vicepreședinte, informează Reuters și AFP.

'Sunt încântat să anunț că l-am ales pe guvernatorul Mike Pence drept coechipier, în postul de vicepreședinte. Conferință de presă mâine, la ora 11.00 a.m.' (15.00 GMT), a postat Trump pe contul său de Twitter.

Cotidianul Indianapolis Star a scris joi că Mike Pence renunță la o nouă candidatură la postul de guvernator pentru a face echipă cu Trump.

Prin această alegere, Donald Trump va avea de partea sa un conservator cu potențial de a-i unifica pe republicani, în prezent extrem de divizați, notează Reuters.

Miliardarul va fi învestit oficial drept candidat al Partidului Republican în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie la Convenția ce va avea loc săptămâna viitoare la Cleveland.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!