SUA: Vizat de un pachet suspect, Robert De Niro afirmă că un buletin de vot este 'mai puternic decât o bombă'

SUA: Vizat de un pachet suspect, Robert De Niro afirmă că un buletin de vot este 'mai puternic decât o bombă'

Actorul american Robert de Niro, vizat de un pachet suspect cu dispozitiv exploziv la fel ca alte personalităţi critice la adresa preşedintelui Donald Trump, le-a cerut vineri americanilor să răspundă la acest val de intimidare participând la alegerile legislative din 6 noiembrie, relatează AFP.

'Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi forţelor de ordine curajoase şi eficiente care ne protejează că nimeni nu a fost rănit', a spus actorul de 75 de ani, într-un comunicat transmis AFP.

'Există ceva mai puternic decât bombele: este buletinul tău de vot. Oamenii trebuie să voteze', a adăugat el.

Un pachet suspect, care conţinea un dispozitiv exploziv artizanal, a fost găsit şi neutralizat joi dimineaţă în birourile companiei sale de producţie Tribeca din Manhattan . Pachetul era similar celor trimise în ultimele zile către foşti sau actuali demnitari americani din Partidul Democrat, precum fostul preşedinte Barack Obama şi fostul secretar de stat Hillary Clinton, dar şi către biroul din New York al canalului de televiziune CNN.

Robert de Niro a participat la numeroase evenimente anti-Trump. El l-a insultat public pe liderul de la Casa Albă în cadrul unei ceremonii de premiere în iunie la New York. Trump i-a răspuns, numindu-l pe actorul în vârstă de 75 de ani 'un individ cu un IQ foarte mic'.

Nimeni nu a revendicat trimiterea acestor colete, iar poliţia a lansat o anchetă pentru găsirea celor vinovaţi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie