SUA/Alegeri prezidenţiale: Biden anunţă o campanie de publicitate de 280 de milioane de dolari

SUA/Alegeri prezidenţiale: Biden anunţă o campanie de publicitate de 280 de milioane de dolari

Campania prezidenţială a lui Joe Biden va cheltui în total 280 de milioane de dolari pe publicitate la televiziune şi social-media până în ziua alegerilor, a anunţat miercuri biroul de campanie al candidatului democrat. Suma este mai mare decât cea alocată de rivalul său republican, preşedintele în exerciţiu Donald Trump, în total în acest scop începând din 2017, scrie Reuters.

Potrivit companiilor de cercetare din media, Trump a rezervat deocamdată aproape 150 de milioane de dolari pentru reclamă televizată în 11 state în această toamnă, iar per total a cheltuit până acum semnificativ mai mult decât Biden ca să apară pe Facebook, Google şi la televizor.

Campania publicitară costisitoare anunţată de tabăra lui Biden, care va acoperi 15 state, este inedită pentru candidatul democrat, care şi-a difuzat primul clip legat de alegeri abia în iunie.

Suma evocată înseamnă practic epuizarea fondurilor de 242 milioane de dolari de care campania sa anunţa că dispune în iulie, dar garantează că duelul Trump-Biden va fi cel mai scump din istoria SUA, menţionează Reuters.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 Așa o fi?

4 Ea este cea mai bună „influenceră” din România...

5 Citiți și voi câtă brânză a cumpărat BNR