Suceava: Doi elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi, înjunghiaţi de un coleg

Suceava: Doi elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi, înjunghiaţi de un coleg

Doi elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi au ajuns la spital, după ce un coleg i-a înjunghiat în timpul unui conflict spontan, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că patru elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi, colegi în clasa a XI-a, au mers la o unitate de alimentaţie publică din oraş şi acolo s-a iscat un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre aceştia, în vârstă de 18 ani, din localitatea Burla, i-a lovit pe doi dintre colegii săi, cu vârste de 17 şi 18 ani, cu un cuţit, provocându-le răni, care nu le pun însă viaţa în pericol.

După agresiune elevul a fugit, dar echipajele deplasate în zonă, după un apel la 112 la Poliţia Municipiului Rădăuţi, l-au identificat la circa 15 minute de la sesizare şi l-au preluat în custodie pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit şi cuţitul folosit la agresiune.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, în acest caz s-a întocmit un dosar penal, iar după stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului se vor dispune şi măsuri procesuale faţă de autor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa