Suceava: O persoană a murit electrocutată pe un vagon şi o alta a fost rănită prin electrocutare, în gara Burdujeni

Suceava: O persoană a murit electrocutată pe un vagon şi o alta a fost rănită prin electrocutare, în gara Burdujeni

Două persoane au fost electrocutate, una fiind găsită carbonizată, iar alta rănită grav, miercuri, în Gara Burdujeni, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

El a precizat că evenimentul a fost anunţat prin 112, la ora 3,38.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari suceveni, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora au ajuns două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Echipajele salvatorilor au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani, rănit, dar conştient şi cooperant, cu arsuri la nivelul feţei, pe o mână şi pe un picior, precum şi urme de intrare şi ieşire a unui arc electric.

Totodată, deasupra unui vagon de marfă, staţionat pe linia 15, se afla o altă victimă, de sex feminin, aceasta fiind carbonizată.

Tânărul rănit a fost preluat de către un echipaj SAJ, cu medic, şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”