Suciu: Premierul va discuta în zilele următoare cu liderii partidelor despre legea alegerilor locale

Suciu: Premierul va discuta în zilele următoare cu liderii partidelor despre legea alegerilor locale

Premierul Dacian Cioloș ar urma să discute cu liderii partidelor politice pe tema legii alegerilor locale în zilele care urmează, a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Suciu. "Probabil, în zilele următoare, premierul va avea o discuție cu membrii partidelor în legătură cu acest subiect (legea alegerilor locale — n.r.), așa cum a anunțat de altfel zilele trecute", a spus Suciu, într-o conferință de presă, la Palatul Victoria.

El a precizat că, în cadrul întâlnirii de marți dintre șeful Executivului și președintele Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, au fost discutate aspecte tehnice ale alegerilor și nu dacă acestea să se desfășoare într-un tur de scrutin sau două.

"A fost o discuție legată de aspectele tehnice ale alegerilor, nu au luat în calcul alegeri care să se desfășoare în două tururi sau într-un tur, ci a fost pur și simplu o discuție legată de necesitățile tehnice ale Autorității Electorale Permanente și de elemente tehnice care vizează organizarea alegerilor. (...) La nivelul Guvernului nu a ajuns o discuție legată de turul doi", a precizat Dan Suciu.

Surse oficiale susțin că premierul Dacia Cioloș a discutat deja cu președinții PSD și PNL, iar întâlniri cu aceștia ar urma să aibă loc la începutul săptămânii viitoare, luni sau marți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...