Suedia: Prinţesa moştenitoare, testată pozitiv la coronavirus pentru a doua oară în mai puţin de un an

Suedia: Prinţesa moştenitoare, testată pozitiv la coronavirus pentru a doua oară în mai puţin de un an

Victoria, prinţesa moştenitoare a Suediei, care a avut coronavirus în martie 2021, a fost din nou testată pozitiv la COVID-19 sâmbătă, a anunţat palatul regal, transmit AFP şi Reuters.

"Prinţesa moştenitoare, care este vaccinată cu schema completă, are simptome de răceală, dar se simte bine", a anunţat palatul regal într-un comunicat, în care a mai menţionat că prinţesa s-a izolat la domiciliu, lîmpreună cu familia.

Este a doua oară în mai puţin de un an când prinţesa Victoria, în vârstă de 45 de ani, este testată pozitiv la coronavirus. În martie 2021, şi soţul ei, prinţul Daniel, a fost testat pozitiv la COVID-19.

Părinţii ei, regele Carl XVI Gustaf, în vârstă de 75 de ani, şi regina Silvia, de 78 de ani, care au primit trei doze de vaccin, au fost testaţi pozitiv la coronavirus luni.

Potrivit Agenţiei naţionale de sănătate, ţara nordică a înregistrat 23.877 de cazuri de îmbolnăvire la 5 ianuarie, mai mult decât dublu faţă de vârful înregistrat în decembrie 2020.

De la începutul pandemiei, regatul cu 10,4 milioane de locuitori contabilizează în total 1.416.650 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu coronavirus, dintre care 15.377 decese. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla