Șumudică, de la dans oriental la țipete, la arabi: Interviu exploziv după seria rezultatelor catastrofale VIDEO

Șumudică, de la dans oriental la țipete, la arabi: Interviu exploziv după seria rezultatelor catastrofale VIDEO

Marius Șumudică e genul de antrenor care face nunți după o serie bună de rezultate și înmormântări după perioade proaste. Și, din păcate, atitudinea sa afectează direct și rezultatele echipei. Mai ales în zona arabă, unde jucătorii pot pierde foarte ușor contactul cu realitatea, dacă nu știi să-i ții în priză. Exact asta a pățit Șumudică, la Al-Raed!

În perioada septembrie – octombrie, românul s-a îmbătat cu apa rece! Patru meciuri în campionatul saudit, trei victorii și un eșec. Al-Raed era pe val și Șumudică dansa oriental pe pista de atletism, după cum Adevărul a arătat aici. Doar că, fix după acest moment bizar, cum rar vezi în cazul unui antrenor serios, Al-Raed s-a dus în cap! De atunci, au fost cinci eșecuri în cinci meciuri.

Marius Șumudică traversează o perioadă critică, la Al-Raed, în Arabia Saudită. FOTO: Arhiva Adevărul

Joi, Al-Raed a fost învinsă și în Cupa Campionilor Arabiei Saudite, 0-1, pe terenul celor de la Al-Batin. Așadar, aflată pe locul 11 din 16 în campionat, Al-Raed a părăsit această competiție KO, în optimi. După această înfrângere, Șumudică a luat foc și, potrivit Digi Sport , a oferit un interviu exploziv.

Ce a spus Marius Șumudică?

*Ne e foarte rușine de rezultatul de astăzi, ne e rușine pentru fanii noștri, pentru președinte, iar unii jucători nu joacă, așa cum trebuie, cu sufletul pentru sigla pe care o poartă pe piept. Eu nu am o telecomandă în mână ca să-i fac să joace. Nu e nintendo. Nu joacă fanii, nu joacă președintele, nu joc eu.

*Acești jucători, când intră nu fac nimic. Când nu-i ai pe Pablo, Hamis, Mitriță, Sultan, Mohammed Salem, când pierzi cinci-șase titulari, echipa nu mai e la fel. Trebuie să rezolvăm aceste probleme.

*Nu există respect pentru acest club din partea unora. Una preparăm la antrenament și alta jucăm. Eu nu pot intra pe teren și să dau o pasă de gol sau nu pot intra eu să marchez. Nu sunt aici să antrenez ca să fac școală cu jucătorii. Jucpătorii trebuie să joace pentru Al-Raed! Dacă nu, nu e problemă, să se ducă la președinte și să ceară să plece.

2

români are Marius Șumudică în lot, la Al-Raed: portarul Silviu Lung jr și atacantul Alex Mitriță.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Acest ofițer ucrainean din Donbas i-a executat pe comandanții ruși din regimentul în care a fost încorporat cu forța

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...