Șumudică, făcut praf în Arabia Saudită: Cum a fost catalogat pentru comportamentul său

Șumudică, făcut praf în Arabia Saudită: Cum a fost catalogat pentru comportamentul său

Marius Șumudică are, la 52 de ani, o carieră îndelungată pe banca tehnică, fiind un veritabil globe-trotter, cu echipe pregătite în România, Turcia, Emiratele Arabe Unite sau Arabia Saudită, țară unde activează acum. Se spune că, odată cu trecerea anilor, vine și înțelepciunea. Ceea ce nu se vede, deocamdată, în cazul fostului rapidist.

La un moment dat, „Weekend Adevărul“ a prezentat un material amplu prin care a demonstrat cât rău și-a făcut Șumudică din cauza derapajelor sale comportamentale. Între timp, lista episoadelor bizare, cu tehnicianul român în prim-plan, s-a lungit și mai mult. Ultima dovadă, în acest sens, a venit la începutul săptămânii, când antrenorul celor de la Al-Raed a fost potolit cu greu de stafful său, în timp ce se certa cu cineva aflat în tribune, la meciul Al-Feiha – Al-Raed (1-1).

Imaginile cu Șumudică au fost distribuite pe Twitter de jurnalistul saudit, Abdullah Al-Ashab Abu-Moaied. Și au fost însoțite de un comentariu dur, la adresa tehnicianului de la Al-Raed: „Indiferent de motivul scandalului, nu aprobăm așa ceva. Nu susținem acest tip de comportament din partea fanilor, deși la fel se întâmplă și în restul lumii. Totuși, aici de vină e antrenorul. Care trebuie să-și controleze ieșirile și să nu reacționeze la ce strigă suporterii. Din păcate, lui Șumudică îi lipsește profesionalismul, deși meseria lui e cea de antrenor profesionist“.

Cu două etape înainte de finalul campionatului saudit, Al-Raed ocupă locul 9 din 16 în prima ligă, având 33 de puncte după 28 de meciuri. Rezultatele sunt bune, de nivelul echipei, Al-Raed fiind o formație mică în Regat. În lotul arabilor figurează și doi jucători români, portarul Silviu Lung jr (33 de ani) și Alex Mitriță (28 de ani). Primul a adunat 27 de prezențe în cele 28 de partide din campionat, în timp ce Mitriță a avut 26 de meciuri și 6 goluri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria