„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, dezvăluiri cutremurătoare făcute de Giani Kiriță. „O călca în picioare, o învia cu apă“

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, dezvăluiri cutremurătoare făcute de Giani Kiriță. „O călca în picioare, o învia cu apă“

Risc Seismic

A treia săptămână petrecută de vedetele show-ului de la Pro TV în jungla din Republica Dominicană a adus mărturisiri impresionante, dar și noi conflicte.

Giani Kiriță a vorbit despre mama sa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ FOTO Captură vieeo/YouTube

Vedetele și-au înfruntat din nou cele mai mari frici, iar Giani Kiriță a fost nevoit să lupte încă o dată cu teama de spații închise, la proba acvariilor. A fost pentru a doua oară când și-a înfruntat claustrofobia și a mărturisit că se gândește să facă în așa fel încât să fie propus pentru eliminare.

Totodată, concurentul a avut un moment de sinceritate și le-a dezvăluit colegilor săi câteva dintre lucrurile care i-au marcat existența. Copilăria sa nu a fost una fericită, iar mama lui a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui fotbalistului.

Un nou conflict la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“

Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate... Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă. Ca să știți că de asta sunt așa“, le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără.

Totodată, Răzvan Botezatu a făcut iar comentarii negative la adresa Marei Bănică și a intrat într-un conflict cu luptătorul MMA cristian Mitrea și a țiat la el, iar discuția a degenerat într-o discuție aprinsă. „Băi, îți zic, nu mai țipa la nimeni. Nu mai ridica tonul la nimeni. Oprește-te! Eu vreau ca săptămâna asta să fie liniște! Nu mai ridica tonul la nimeni“, i-a spus Mitrea lui Botezatu.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...