„Sunt pregătite Berlinul, Parisul, Londra și Bruxelles-ul să piară în urma atacurilor rachetelor noastre?”

„Sunt pregătite Berlinul, Parisul, Londra și Bruxelles-ul să piară în urma atacurilor rachetelor noastre?”

Vladimir Soloviov (foto), favoritul lui Putin, a ieșit din nou în public cu declarații belicoase la adresa Occidentului. El a criticat țările baltice pentru restricțiile adoptate împotriva rușilor și a amenințat cu războiul nuclear Uniunea Europeană și Statele Unite, scrie Digi24.ro .

Vladimir Soloviov: „Lituania, Letonia, Estonia spun cu încântare că îi vor pedepsi pe ruși, că nu le vor mai acorda vize, că le vor confisca proprietățile, că vor interzice limba rusă pe teritoriul lor. Stați așa, despre cine vorbim? Sunteți niște state baltice naziste și vreți să ne interziceți nouă, rușilor, să ne vorbim limba, chiar dacă 40% dintre letoni sunt vorbitori de rusă? În regulă, atunci ne vom trimite trupele să apărăm populația vorbitoare de limbă rusă, 40% din Letonia! Vor sări, oare, țările NATO în ajutor? Sunt pregătite Berlinul, Parisul, Londra și Bruxelles-ul să piară în urma atacurilor rachetelor noastre? Și, dacă e nevoie, în urma atacurilor cu arme nucleare? Va fi pregătită America să intre în luptă pentru statele baltice naziste, care încalcă drepturile vorbitorilor de limbă rusă?”, a mai perorat Vladimir Soloviov, cel care are o emisiune la televiziunea publică Rossia-1 și este considerat principala voce mediatică a Kremlinului.

Decorat de Vladimir Putin cu o înaltă distincție de stat, el figurează, de altfel, pe lista persoanelor sancționate de comunitatea occidentală. Are activele înghețate și nu poate călători în UE. De la declanșarea invaziei ruse în Ucraina, a avut numeroase derapaje mediatice și amenință cu regularitate Occidentul cu arma nucleară.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...