Suntem Columbia? Ministrul Ghinea, URMĂRIT non-stop de GEALAȚII lui Ghiță! Amănunte ȘOCANTE!

Suntem Columbia? Ministrul Ghinea, URMĂRIT non-stop de GEALAȚII lui Ghiță! Amănunte ȘOCANTE!

Dezvăluiri incredibile făcute miercuri de ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea într-un interviu pentru  Revista22 ! Ghinea spune că este urmărit fără jenă de gealații lui Sebastian Ghiță după ce a depus la DNA, spre investigare, mai multe contracte adjudecate de firmele interpușilor prietenului lui Ponta! Frate, chiar nu-l pune nimeni la punct, în țara asta pe acest țărănoi de la Ploiești? Despre acești gealați, care au fost pe urmele tuturor celor care de-a lungul timpului au ridicat glasul împotriva cuplului Ponta-Ghiță, știe toată lumea! Și tot PSD-ul, că și acolo erau folosiți pentru a le scoate „fumurile din nas” celor care mai icneau din când în când... În ce morții mă-sii de țară trăim?

„De atunci însă d-l Ghiță joacă cu ce știe și el. Probabil i-a mers cu guvernele de politicieni, face agitație la televizor, am paparazzi pe urma mea, sunt demascat că mă duc la restaurant să văd meciul în pantaloni scurți, de parcă este ilegal sau imoral să porți pantaloni scurți vara. 

Este o încercare de intimidare care nu va funcționa. D-l Ghiță să stea liniștit, că actele de la DNA merg înainte și probabil că mai avem material pentru DNA. Poate să pună câți paparazzi vrea pe urma mea, nu se va schimba nimic. România nu e Columbia, nu suntem o țară unde trebuie să-mi fie frică pentru siguranța mea și a familiei mele. Deși este un sentiment ciudat când vezi că ai o mașină pe urma ta care te tot pozează, ăia pot să aibă și altceva decât aparate foto. Dacă continuă, o să cer protecție de la serviciile statului.” a declarat miercuri Cristian Ghinea.

O veste tristă pentru infractori. DNA e de acum pe fir

„Vom avea un departament de prevenție a fraudelor, lucrez acum la reorganizarea ministerului. În tot mecanismul din 2007-2013 i-ai prins pe unii după, la audit. Sunt cazuri POSDRU cu oameni care au mai mult de 10 salarii paralele în mai multe proiecte, în același timp. 

Sistemul informatic pe care l-am găsit nu avea această caracteristică antifraudă. Am decis să o adăugăm, astfel încât, dacă vorbim, de exemplu, de salarii multiple, la modulul contractare, dacă pe același CNP vor fi salarii multiple, va fi un red alert, cineva controlează și blochează contractarea pentru normele de muncă care depășesc timpul obișnuit. Anunțul că facem asta a enervat deja pe foarte multă lume. Am făcut un grup de lucru cu DNA, ANI, DLAF, SRI și facem designul acestui sistem prin care să prindem fraudele înainte să le dăm banii, nu după ce i-am dat. Sistemul informatic mare de gestionare a fondurilor europene merge mai departe, doar că i se adaugă caracteristica aceasta de prevenție și antifraudă”, a mai anunțat Ghinea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...