Superliga: FCSB a învins-o pe Sepsi OSK (1-0) la Sfântu Gheorghe

Superliga: FCSB a învins-o pe Sepsi OSK (1-0) la Sfântu Gheorghe

FCSB a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 15-a a Superligii de fotbal.

FCSB este la a patra victorie consecutivă. Foto: Arhiva Adevărul

Unicul gol al partidei a fost înscris de Andrea Compagno (51 - penalty), după un duel între italian şi Denis Ciobotariu.

Compagno este golgheterul la zi al campionatului, cu 11 goluri. Şi Sepsi OSK a avut un penalty (27), dar Alexandru Tudorie a executat slab şi Ştefan Târnovanu a apărat. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui duel între Joyskim Dawa şi Tudorie.Sepsi OSK a suferit a treia înfrângere consecutivă în campionat.

FCSB a reuşit a patra victorie consecutivă în campionat.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC FCSB 0-1 (0-0), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe

A marcat: Andrea Compagno (51 - penalty). Alexandru Tudorie (Sepsi OSK) a ratat un penalty în miun. 27 (a apărat Ştefan Târnovanu).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)

Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Daniel Mitruţi (Craiova)

Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale