Suporterii Braziliei, criticați dur după ce l-au pus la zid pe Neymar. „Nu-l meritați”

Suporterii Braziliei, criticați dur după ce l-au pus la zid pe Neymar. „Nu-l meritați”

Fotbalistul Raphinha de la FC Barcelona s-a arătat nemulțumit de faptul că superstarul Braziliei, Neymar, nu este tratat precum Messi în Argentina sau Cristiano Ronaldo în Portugalia.

Neymar, superstarul naționalei Braziliei FOTO Getty Images

„Messi e Dumnezeu în Argentina, Cristiano e rege în Portugalia, voi vreți ca Neymar să-și rupă piciorul, nu-l meritați!”, i-a răspuns Raphinha unui suporter argentinian după meciul câștigat cu Serbia, mai categoric decât o spune scorul, potrivit ziarului spaniol Marca.

În acel meci, Neymar a ratat mai multe ocazii, dar a suferit și o accidentare care se pare că îl va ține departe de gazon o perioadă.

Raphinha, fotbalistul Barcelonei, și-ar fi dorit ca Neymar să fie mai bine tratat în Qatar de suporteri, așa cum o fac fanii echipelor Argentinei și Portugaliei, care sunt iubiți necondiționat, având în vedere câte au făcut pentru echipele reprezentative.

Cel mai probabil, Neymar va absenta la partida cu Elveția și va fi incert pentru meciul pe care sud-americanii îl vor disputa în fața Camerunului, pe data de 2 decembrie.

Presa spaniolă scrie că jucătorul lui PSG va lipsi de pe teren în următoarele două partide ale Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar, împotriva selecționatei Elveției și Camerunului.

Momentan, medicii nu pot spune dacă brazilianul va putea juca în optimile de finală, dacă naționala sa se va califica mai departe din faza grupelor.

Selecţionata Braziliei a învins echipa Serbiei cu scorul de 2-0 (0-0), joi seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în primul său meci din Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Naționala Braziliei deține recordul cu cele mai multe victorii la Cupa Mondială. Brazilienii au câștigat titlul de cinci ori, ultima dată a fost în 2002.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani