Surpriză în Supercupa României: CFR Cluj învinsă de o echipă care câştigă trofeul pentru prima oară în istoria sa

Surpriză în Supercupa României: CFR Cluj învinsă de o echipă care câştigă trofeul pentru prima oară în istoria sa

Sepsi OSK a câştigat Supercupa României pentru prima oară în istoria sa, după 2-1 cu CFR Cluj

În primul meci din România care a beneficiat de tehnologia VAR, la Arad, în Supercupa României, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 2-1 (1-1) în faţa echipei campioane, CFR Cluj. Clujenii au deschis scorul încă din startul meciului, în minutul 2, prin Păun, care a înscris cu un şut plasat din careu.

Covăsnenii au egalat în al treilea minut de prelungire al primei reprize când Cosmin Matei a înscris din faţa porţii la centrarea lui Dimitrov.

Golul victoriei lui Sepsi a venit în minutul 85, de la Rondon, care a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ştefănescu. Roger a fost eliminat în minutul 90+1, primind direct cartonaş roşu pentru un fault la Francisco Junior.

Sistemul VAR nu a fost utilizat pe parcursul meciului.

Ovidiu Haţegan s-a aflat la primul lui meci după infarctul suferit la finalul lunii martie. El a fost arbitru în camera VAR.

Arbitrul Adrian Cojocaru a condus următoarele formaţii: CFR Cluj: Bălgrădean – Braun, Graovac, Yuri, Camora – Bordeianu (min. 86 Roger), Muhar (min. 72 Hoban) – Deac, A. Păun (min. 62 Yeboah), Petrila (min. 86 Gîdea) – Dugandzic (min. 62 Jefte Betancor). Antrenor: Dan Petrescu.

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly – R. Dimitrov, Bălaşa, B. Mitrea, A. Dumitrescu – Bărbuţ (min. 60 Bărbuţ), Aganovic (min. 83 Francisco Junior), N. Păun, C. Matei (min. 60 I. Gheorghe) – M. Ştefănescu, Tudorie (min. 76 Rondon). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...