Surpriză: Simona Halep revine pe teren în decembrie deși anunțase că nu va mai juca în acest an

Surpriză: Simona Halep revine pe teren în decembrie deși anunțase că nu va mai juca în acest an

La jumătatea acestei luni, Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) se opera la nas pentru a-și rezolva problemele de repirație și pentru a-și corecta micile imperfecțiuni. Ea anunța atunci că nu va mai juca tenis până la finalul anului, însă jucătoarea română s-a sucit.

Simona Halep va juca într-un turneu caritabil, în Africa de Sud. Foto Profimedia

Dubla campioană de Grand Slam va reveni pe teren în decembrie pentru un eveniment caritabil. „Africa Cares Tennis Challenge” încearcă să atragă atenția cu privire la violența împotriva femeilor.

„Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt. Este o onoare să încurajez oamenii să se implice prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a spus Simona Halep, potrivit The Citizen.

Până în acest moment, la eveniment și-a confirmat prezența și Martina Hingis (41 de ani), cvintuplă campioană de Grand Slam. Alte nume importante din tenis sunt așteptate să joace împotriva unor vedete și sportivi locali. Meciurile se vor disputa pe stadionul „Imperial Wanderers”, unul cu o capacitate de 34.000 de locuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina