Surpriză totală!

Surpriză totală!

Iuliana Beregoi se bucură de un succes răsunător pe rețelele sociale, locul în care a reușit să își strângă o comunitate impresionantă de fani. Adolescenta a devenit rapid cunoscută la vârsta de 10 ani, după ce a participat la Next Star.

La doar 17 ani, Iuliana Beregoi se mândrește cu o carieră reușită și cu modul în care arată. Aceasta uimește internauții cu aspectul său fizic, mai ales cu silueta de invidiat pe care o evidențiază de câte ori are ocazia.

Tânăra își încântă urmăritorii de pe Instagram cu cele mai surprinzătoare imagini. Recent, Iuliana Beregoi a publicat o poză pe rețelele sociale, care a atras imediat toată atenția fanilor și a strâns o mulțime de aprecieri.

Fosta concurentă de la Next Star s-a transformat într-o adevărată domnișoară, drept dovadă stau postările sale și piesele vestimentare la care apelează.

Mai mult decât atât, se pare că Iuliana Beregoi este adepta ținutelor care îi scot în evidență formele.

Imaginea atașată mai sus a strâns rapid mai bine 42 mii like-uri, semn că tânăra este apreciată de un număr mare de persoane. De asemenea, din peisaj nu au lipsit reacțiile pozitive și complimentele.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”