SURSE Cozmin Gușă, șef de campanie la Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei? Se repetă scenariul din 2004?

SURSE Cozmin Gușă, șef de campanie la Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei? Se repetă scenariul din 2004?

Cozmin Gușă, șef de campanie la Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei? Se repetă scenariul din 2004? Este o informație care circulă deocamdată pe surse. Și stârnește deja rumoare. Gușă a condus în 2004 campania prezidențială a fostului președinte, care l-a învins atunci pe Adrian Năstase. Omul care-l impusese pe Gușă șef peste PSD, din postura de secretar general. 

Gușă și Băsescu ar fi îngropat securea războiului anul trecut, când actualul europarlamentar a acceptat să participe la o emisiune moderată de fostul așa-zis patron al defunctei Realitatea TV. 

La scurt timp după alegerile parlamentare din 2004, după de Cozmin Gușă a ajuns deputat pe listele fostului PD, relațiile dintre cei doi s-au deteriorat, pe fondul nemulțumirilor lui Gușă. Care a și demisionat din PD fondând PIN împreună cu Lavinia Șandru, fosta soție a condamnatului Darius Vâlcov.

De-a lungul anilor care-au urmat ruperii relației, între cei doi s-au spus lucruri grele. Însă, în mod ciudat, la confruntarea dintre Băsescu și Geoană, din 2009, Gușă era în staff-ul lui Geoană... Nimeni n-a aflat, nici până în ziua de astăzi, cine i-a furnizat lui Băsescu glonțul de argint cu care l-a doborât pe „Mihaela dragostea mea”...



Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...