SURSE Cozmin Gușă, șef de campanie la Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei? Se repetă scenariul din 2004?

SURSE Cozmin Gușă, șef de campanie la Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei? Se repetă scenariul din 2004?

Cozmin Gușă, șef de campanie la Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei? Se repetă scenariul din 2004? Este o informație care circulă deocamdată pe surse. Și stârnește deja rumoare. Gușă a condus în 2004 campania prezidențială a fostului președinte, care l-a învins atunci pe Adrian Năstase. Omul care-l impusese pe Gușă șef peste PSD, din postura de secretar general. 

Gușă și Băsescu ar fi îngropat securea războiului anul trecut, când actualul europarlamentar a acceptat să participe la o emisiune moderată de fostul așa-zis patron al defunctei Realitatea TV. 

La scurt timp după alegerile parlamentare din 2004, după de Cozmin Gușă a ajuns deputat pe listele fostului PD, relațiile dintre cei doi s-au deteriorat, pe fondul nemulțumirilor lui Gușă. Care a și demisionat din PD fondând PIN împreună cu Lavinia Șandru, fosta soție a condamnatului Darius Vâlcov.

De-a lungul anilor care-au urmat ruperii relației, între cei doi s-au spus lucruri grele. Însă, în mod ciudat, la confruntarea dintre Băsescu și Geoană, din 2009, Gușă era în staff-ul lui Geoană... Nimeni n-a aflat, nici până în ziua de astăzi, cine i-a furnizat lui Băsescu glonțul de argint cu care l-a doborât pe „Mihaela dragostea mea”...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

4 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

5 Marea păcăleală / Cât ficat conțin de fapt conservele de pate