Surse din PSD spun că SONDAJELE sunt DEZASTRUOASE!

Surse din PSD spun că SONDAJELE sunt DEZASTRUOASE!

Sondajele interne ale PSD sunt dezastruoase spun surse convergente din PSD și din societatea care le realizează! Partidul s-a fixat pe 33 la sută de 10 zile și prognozele nu sunt îmbucurătoare. Este tensiune mare și în teritoriu, în mai multe județe. Mai ales în cele în care foști lideri locali ai partidului candidează acum pentru alte partide. S-a reaprins dușmănia dintre Ponta și Dragnea! Acesta din urmă i-a cerut fostului lider al partidului să înceteze cu postările provocatoare pe Facebook, mai ales după incidentul cu angajatul de la HotNews în urma căreia în mediul online s-a creat o emoție de amploare, total împotriva lui Ponta și PSD. 

Cu toate aceste, în București sondajele arată bine pentru PSD! Cu un procent de aproape 40 la sută! Pe locul doi se clasează USR, cu puțin peste 25 la sută! În schimb, în aproape toate marile orașe ale României, dar și în județe cum ar fi Vâlcea, de pildă, situația pare scăpată de sub control! Tot conform cifrelor interne ale PSD, ALDE este principalul mâncător de voturi în teritoriu. Practic, partidul lui Tăriceanu va intra în Parlament cu voturi de la electoratul potențial al PSD!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...