SURSE Dragnea l-a invitat pe Tăriceanu la Scroviștea, în weekend, pentru negocieri. Ce-i oferă în schimbul voturilor pentru suspendarea președintelui

SURSE Dragnea l-a invitat pe Tăriceanu la Scroviștea, în weekend, pentru negocieri. Ce-i oferă în schimbul voturilor pentru suspendarea președintelui

Dragnea l-a invitat pe Tăriceanu la Scroviștea, în weekend, pentru negocieri. Ce-i oferă în schimbul voturilor pentru suspendarea președintelui. Surse din ambele tabere confirmă că Dragnea și Tăriceanu se vor întâlni în weekend, cel mai probabil la Scroviștea, pentru negocieri decisive privind suspendarea președintelui Iohannis. Cel care a făcut invitația, în această dimineață, este Dragnea.

Aceleași surse mai spun că Dragnea este atât de disperat încât i-ar ceda lui Tăriceanu candidatura din partea PSD/ALDE la președinție, ca ofertă principală. Marea problemă a lui Dragnea este însă că nu poate oferi garanții valide că promisiunile făcute acum se vor transforma în realitate după ce se va vedea cu sacii în căruță. El, spun sursele, ar fi pregătit să meargă să se jure pe cruce, că-și va ține făgăduielile. Însă Tăriceanu dezavuează o astfel de practică, spun sursele noastre.

Conform surselor noastre, la acest moment, în proporție de 80 la sută Tăriceanu nu va accepta suspendarea președintelui. Vă asigurăm însă că vom fi primii de la care veți afla rezultatul întâlnirii dintre Dragnea și președintele ALDE.

Pont: Dragnea și Tăriceanu nu au abordat în discuția de joi subiectul suspendării președintelui Iohannis, spun sursele noastre. Informația contrazice declarațiile lui Dragnea, care a spus public joi că a vorbit cu șeful ALDE despre suspendare.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante