SURSE Dragnea MINTE! Cotroceniul a trimis o SCRISOARE către PSD/De ce a respins Iohannis desemnarea lui Sevil Shhaideh

Așa cum noi am scris joi(De-abia acum Dragnea i-a trimis lui Iohannis NUMELE spus la ÎNTÂLNIRE!), Dragnea continuă să mintă! Presedintele Klaus Iohannis le-a comunicat celor de la PSD, printr-o adresa scrisa semnata de consilierul prezidential Laurentiu Stefan, ca o respinge pe Sevil Shhaideh, desi Liviu Dragnea a sustinut ca n-a primit nici o informatie de la Cotroceni, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, dezvăluie HotNews.ro. Liderul PSD a declarat marti ca nu a primit nimic pe adresa de la partid, nici personal. „Nu am primit nimic pe adresa la partid, nici personal. Am Whatsapp si Telegram si Gmail. Nu am primit nimic, sa mi se spuna: Domnule, vezi că ai înnebunit, vine aici nu ştiu ce structură teroristă”, a spus Dragnea.

Potrivit surselor de la Cotroceni, presedintele Iohannis nu a prezentat public motivele respingerii pentru ca nu putea spune “doar jumatate din ce stie” si nu a dorit “sa-i distruga viata lui Sevil Shhaideh”. Seful statului nu are nimic cu o femie care poate doreste sa mai abia o cariera publica, au mai declarat sursele HotNews.ro. Potrivit surselor citate, motivele respingerii sunt atat de natura interna, dar mai ales de natura externa. Presedintele Iohannis s-ar fi aratat de nemultumit de faptul ca PSD nu si-a respectat procedurile interne in ce priveste desemnarea unui premier, acordand un cec in alb lui Liviu Dragnea pentru a alege pe oricine doreste.

In ce priveste motivele externe, nominalizarea lui Sevil Shhaideh, despre sotul careia au aparut in presa informatii ca are legaturi cu regimul Assad iar HotNews.ro a dezvaluit ca unul din fratii lui Akram Shhaideh are interdictie de intrare in UE, presedintele Iohannis a trebuit sa tina cont atat de relatiile diplomatice ale Romaniei cu Siria, cat si cu aliatii din NATO. Din acest motiv n-au putut fi comunicate in mod oficial motivele respingerii lui Shhaideh, au mai explicat sursele de la Cotroceni.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cică vindecă singurătatea, ia cu mâna! / Sexy-consiliera personală a Ministrului Sănătății, 26 de ani, absolven…

2 Nouă ni se spune că masca este inutilă / Virusologul Mihnea Boștină: Din ce în ce mai multe date sprijină ipotez…

3 Mafia PSD / Asta a livrat combinezoane la spitalul groazei din Suceava! „Protejata" lui Vanghelie: contracte de …

4 VIDEO Ăsta era bătut în România după primele 30 de secunde!:))

5 VIDEO Acțiune fără precedent a Poliției Române în județul Ialomița, unde localnicii nu ar respecta regulile de…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă