SURSE Dragnea va REFUZA să se prezinte la audieri la DNA! Se pregătesc proteste. Tăriceanu a declarat oficial că dosarele miniștrilor sunt niște DIVERSIUNI!

Dragnea ia în calcul să nu se prezinte la audieri la DNA dacă va fi citat! Surse din anturajul avocaților spun că el le-a dat temă până duminică după-amiază să-i prezinte variantele. Surse convergente din PSD declară sub anonimat că se pregătesc proteste de amploare în fața sediului DNA și la Cotroceni. În cursul zilei de vineri, după comunicatul DNA, din sediul PSD au fost sunați, în teritoriu, primarii, cu următorul mesaj: „Să fiți pregătiți pentru orice!”, au spus surse din partid. Antena 3 anunță că Dragnea și fiu-său ar urma să fie audiați săptămâna viitoare la DNA în Dosarul Belina.

Tăriceanu a declarat deja că dosarele miniștrilor Shhaideh și Plumb sunt niște diversiuni. „Găsim câţiva miniştri, facem o diversiune şi lumea să nu se mai preocupe de problemele din DNA. Să mutăm spre zona politică. Aceasta este strategia. E a nu ştiu câta oară când miniştrii sunt anchetaţi pentru ceva de cu ani în urmă. E un plan mai amplu de decredibilizare a coaliţiei şi a întregului Guvern.”, a declarat vineri seara Tăriceanu la RTV.

Declarațiile Olguței Vasilescu și Tăriceanu la RTV:

 Pleșoianu dă în vileag planurile PSD. Cheamă la „plimbare”:

 Într-o altă postare pe Facebook, de acum o jumătate de oră, Pleșoianu spune că ar trebui să iasă un milion de oameni în stradă. Vă aduceți aminte că și în februarie au vrut să scoadă milionul?

„- Președintele Senatului și Președintele Camerei Deputaților vor manifesta voința politică necesară înființării unei Comisii de Anchetă care să investigheze abuzurile instituțiilor de forță și anularea democrației prin preluarea de către acestea a controlului asupra Justiției, politicii și economiei românești;

...Însă un lucru e clar, indiferent ce se va decide - avem nevoie ca de aer ca instituțiile de forță din România, presa internațională, Bruxelles-ul, partenerul strategic, ambasadele să vadă că MILIOANELE de români care votează EXISTĂ și AU O VOCE! Pentru a da un semnal decisiv, ar trebui să fim UN MILION în stradă! Pentru DEMOCRAȚIE, pentru LIBERTATE, pentru A NE LUA, CU ADEVĂRAT, ȚARA ÎNAPOI! Altminteri, România nu va sărbători, ci va "COMEMORA" Centenarul Marii Uniri...”, scrie Pleșoianu.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Bătăuş pus la pământ dintr-o singură mişcare de un poliţist. Intervenţia a durat câteva secunde

2 Viktor Orban / Vom îzbândi. Vom face mare Bazinul Carpatic. Vestul ne-a violat granițele și ne-a lăsat pradă co…

3 Psihologă / Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia s…

4 ALERTĂ Zece polițiști bucureșteni, infectați cu coronavirus. Sediul instituției ar putea fi relocat

5 Marcel Vela, despre a treia etapă de relaxare: Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi bine primite…

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate