SURSE Dragnea va REFUZA să se prezinte la audieri la DNA! Se pregătesc proteste. Tăriceanu a declarat oficial că dosarele miniștrilor sunt niște DIVERSIUNI!

SURSE Dragnea va REFUZA să se prezinte la audieri la DNA! Se pregătesc proteste. Tăriceanu a declarat oficial că dosarele miniștrilor sunt niște DIVERSIUNI!

Dragnea ia în calcul să nu se prezinte la audieri la DNA dacă va fi citat! Surse din anturajul avocaților spun că el le-a dat temă până duminică după-amiază să-i prezinte variantele. Surse convergente din PSD declară sub anonimat că se pregătesc proteste de amploare în fața sediului DNA și la Cotroceni. În cursul zilei de vineri, după comunicatul DNA, din sediul PSD au fost sunați, în teritoriu, primarii, cu următorul mesaj: „Să fiți pregătiți pentru orice!”, au spus surse din partid. Antena 3 anunță că Dragnea și fiu-său ar urma să fie audiați săptămâna viitoare la DNA în Dosarul Belina.

Tăriceanu a declarat deja că dosarele miniștrilor Shhaideh și Plumb sunt niște diversiuni. „Găsim câţiva miniştri, facem o diversiune şi lumea să nu se mai preocupe de problemele din DNA. Să mutăm spre zona politică. Aceasta este strategia. E a nu ştiu câta oară când miniştrii sunt anchetaţi pentru ceva de cu ani în urmă. E un plan mai amplu de decredibilizare a coaliţiei şi a întregului Guvern.”, a declarat vineri seara Tăriceanu la RTV.

Declarațiile Olguței Vasilescu și Tăriceanu la RTV:

 Pleșoianu dă în vileag planurile PSD. Cheamă la „plimbare”:

 Într-o altă postare pe Facebook, de acum o jumătate de oră, Pleșoianu spune că ar trebui să iasă un milion de oameni în stradă. Vă aduceți aminte că și în februarie au vrut să scoadă milionul?

„- Președintele Senatului și Președintele Camerei Deputaților vor manifesta voința politică necesară înființării unei Comisii de Anchetă care să investigheze abuzurile instituțiilor de forță și anularea democrației prin preluarea de către acestea a controlului asupra Justiției, politicii și economiei românești;

...Însă un lucru e clar, indiferent ce se va decide - avem nevoie ca de aer ca instituțiile de forță din România, presa internațională, Bruxelles-ul, partenerul strategic, ambasadele să vadă că MILIOANELE de români care votează EXISTĂ și AU O VOCE! Pentru a da un semnal decisiv, ar trebui să fim UN MILION în stradă! Pentru DEMOCRAȚIE, pentru LIBERTATE, pentru A NE LUA, CU ADEVĂRAT, ȚARA ÎNAPOI! Altminteri, România nu va sărbători, ci va "COMEMORA" Centenarul Marii Uniri...”, scrie Pleșoianu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...