SURSE Firea are informații devastatoare despre înscenarea loviturii de stat pusă la cale de Dragnea cu complicitatea DGIPI și a slugii din fruntea Internelor

SURSE Firea are informații devastatoare despre înscenarea loviturii de stat pusă la cale de Dragnea cu complicitatea DGIPI și a slugii din fruntea Internelor

Firea are informații devastatoare despre înscenarea loviturii de stat pusă la cale de Dragnea cu complicitatea DGIPI și a slugii din fruntea Internelor. O parte dintre ele au fost deja depuse la dosarul de la Parchetul Militar de prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, dezvăluie sursele noastre.

Însă Firea știe toată rețeaua. După ce unul dintre oamenii considerați de mare încredere de către Dragnea a făcut joc dublu și a ținut-o pe Firea la curent cu toate pregătirile de dinaintea măcelului din 10 august.

Firea, spun aceleași surse, nu ar fi reacționat în niciun fel dacă Dragnea nu ar fi încercat să arunce în spatele Speranței Cliseru decizia declanșării măcelului din noaptea de 10 august. Conform acelorași surse, lucrurile au luat însă foc în tabăra Firea-Pandele de-abia după ce soțul Speranței Cliseru, Iulian Cliseru, ar fi fost debarcat, la nici zece zile după evenimente, la ordinul lui Dragnea, din fruntea Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO).

De unde și legăturile care s-au făcut, de către Propaganda lui Dragnea, între Firea și gazele de la Marea Neagră. Iulian Cliseru îi este ca un frate lui Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

3 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

4 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

5 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…