SURSE Firea are informații devastatoare despre înscenarea loviturii de stat pusă la cale de Dragnea cu complicitatea DGIPI și a slugii din fruntea Internelor

SURSE Firea are informații devastatoare despre înscenarea loviturii de stat pusă la cale de Dragnea cu complicitatea DGIPI și a slugii din fruntea Internelor

Firea are informații devastatoare despre înscenarea loviturii de stat pusă la cale de Dragnea cu complicitatea DGIPI și a slugii din fruntea Internelor. O parte dintre ele au fost deja depuse la dosarul de la Parchetul Militar de prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, dezvăluie sursele noastre.

Însă Firea știe toată rețeaua. După ce unul dintre oamenii considerați de mare încredere de către Dragnea a făcut joc dublu și a ținut-o pe Firea la curent cu toate pregătirile de dinaintea măcelului din 10 august.

Firea, spun aceleași surse, nu ar fi reacționat în niciun fel dacă Dragnea nu ar fi încercat să arunce în spatele Speranței Cliseru decizia declanșării măcelului din noaptea de 10 august. Conform acelorași surse, lucrurile au luat însă foc în tabăra Firea-Pandele de-abia după ce soțul Speranței Cliseru, Iulian Cliseru, ar fi fost debarcat, la nici zece zile după evenimente, la ordinul lui Dragnea, din fruntea Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO).

De unde și legăturile care s-au făcut, de către Propaganda lui Dragnea, între Firea și gazele de la Marea Neagră. Iulian Cliseru îi este ca un frate lui Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...