Surse: Gheorghe Hagi se pregătește pentru Arabia Saudită. Contract fabulos oferit de șeici pentru „rege”

Surse: Gheorghe Hagi se pregătește pentru Arabia Saudită. Contract fabulos oferit de șeici pentru „rege”

Antrenorul Farul Constanța se pregătește să părăsească echipa, după ce a primit oferte de a antrena din Arabia Saudită, potrivit unor surse citate de Prosport.

Gică Hagi: Foto Sportpictures

Gheorghe Hagi, în vârstă de 59 de ani, nu va mai rămâne și în sezonul viitor la Farul Constanța.

„Regele” ar avea mai multe oferte din Golf, mai exact din Arabia Saudită, unde șeicii de acolo i-au pregătit un salariu fabulos: patru milioane de dolari pe sezon.

Gică Hagi a mai activat peste hotare doar în Turcia, la Bursaspor (iulie 2003 – noiembrie 2003) și la Galatasaray (martie 2004 – mai 2005 și octombrie 2010 – martie 2011).

Potrivit p rosport.ro , la conducerea clubului de la malul mării ar rămâne Gică Popescu, iar Gică Hagi va ține legătura și va superviza de la distanță munca de la Farul, inclusiv de la academia care-i poartă numele, mai ales că ar apărea și noul stadion de la Constanța în aproximativ doi ani.

Hagi antrenează din 2014 f ormația dobrogeană , care și-a schimbat numele din Viitorul în Farul în 2021, cu câteva pauze în acest interval.

În prima ligă Hagi este de 12 ani cu Viitorul/Farul.

În sezonul 2016-2017, Viitorul Constanţa a fost campioana României, având cel mai tânăr lot dintre competitoarele Ligii I, pe parcursul campionatului evoluând cu 21 de jucători care vin din propria academie.

În sezonul trecut, echipa antrenată de Gheorghe Hagi şi-a îmbogăţit palmaresul cu un nou titlu în 2023, plus cu alte două alte trofee interne, Cupa României şi Supercupa României.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

3 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

4 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

5 Primul semn major că trebuie să ne pregătim pentru un război lung