SURSE Marian Neacșu (fost secretar-general al PSD) a intrat în Pro România și va fi șeful echipei de campanie la europarlamentare

SURSE Marian Neacșu (fost secretar-general al PSD) a intrat în Pro România și va fi șeful echipei de campanie la europarlamentare

SURSE Marian Neacșu (fost secretar-general al PSD) a intrat în Pro România și va fi șeful echipei de campanie la europarlamentare.

 Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD mazilit de Liviu Dragnea anul trecut, a intrat în Pro România, partidul fondat de Victor Ponta. El va conduce echipa de campanie a partidului la alegerile europarlamentare, au declarat pentru  G4Media.ro surse din partid.

 Luni, Neacșu s-a întâlnit deja la sediul Pro România cu șefii de filiale, potrivit surselor citate.

Marian Neacşu a apărut pe 1 februarie într-o fotografie publicată de Gabriel Petrea, liderul Tineretului Social-Democrat, alături de Gabriela Firea şi Paul Stănescu.

Marian Neacşu a fost preşedinte PSD Ialomiţa şi deputat în perioada 2008-2016.

Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu au fost excluși din PSD pe 5 noiembrie, în urma unei decizii inițiate de Liviu Dragnea. Cei doi semnaseră celebra scrisoare anti-Dragnea, dar au eșuat în tentativa de a-l da jos pe Dragnea de la șefia PSD.

Decizia a fost luată în ședința CEx, cu 53 de voturi ”pentru” și 9 voturi ”împotrivă”. Neacşu a declarat atunci că este vorba despre o execuţie publică și a anunţat că, împreună cu Țuțuianu, va face contestaţie împotriva deciziei de excludere.

 „Bineînţeles că vom face o contestaţie, pentru că este o execuţie publică fără niciun sens. Nu ni s-a adus niciun fel de argument decât elucubraţii, afirmaţii fără niciun fel de temei, am devenit pe nepusă masă şi trădătorii partidului, şi oamenii care negociau pe ascuns cu altcineva. E foarte interesant cum am reuşit să trec dintr-o extremă în alta, în opinia altora”, a declarat Marian Neacşu, care susţine că la baza deciziei au stat nişte „motivaţii aiuritoare”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”