SURSE: Nicolae Ciucă, Florin Cîțu și Marcel Boloș sunt cele trei propuneri de premier de pe lista scurtă a PNL

SURSE: Nicolae Ciucă, Florin Cîțu și Marcel Boloș sunt cele trei propuneri de premier de pe lista scurtă a PNL

Miniștrii Nicolae Ciucă (premier interimar), Florin Cîțu (Finanțe) și Marcel Boloș (Fonduri Europene) sunt cele trei propuneri de premier de pe lista scurtă a PNL, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

UPDATE: Alte două nume de rezervă propuse de PNL sunt europarlamentarii Dan Motreanu (care a câștigat și alegerile parlamentare cu PNL Giurgiu) și Siegfried Mureșan, care a negociat la Bruxelles planul de relansare economică al României, potrivit surselor citate.

Ludovic Orban, președintele PNL, este chiar la această oră la Cotroceni unde discută cu președintele Klaus Iohannis despre propunerea PNL pentru postul de prim-ministru.

Cele trei nume au fost decise de liberali în ședința de azi dimineață de la partid, dar cuvântul decisiv îl are președintele Klaus Iohannis, potrivit prerogativelor constituționale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”