SURSE NU sunt BANI! Legea salarizării va fi ÎNGROPATĂ! A fost ȚEAPĂ!

SURSE NU sunt BANI! Legea salarizării va fi ÎNGROPATĂ! A fost ȚEAPĂ!

A fost țeapă! Nu sunt bani pentru iluzoria lege a salarizării! Proiectul va fi îngropat prin trimiterea în meandrele Parlamentului... Încă o dovadă că proștii au votat degeaba PSD!

Grindeanu a declarat, luni, că noua lege a salarizării unitare va fi un proiect asumat de coaliția de guvernare și va fi transmisă în cel mai scurt termen, probabil în această săptămână, în Parlament spre dezbatere și adoptare!!!

"Am discutat și în această dimineață cu doamna ministru Olguța Vasilescu. Este o lege extrem de importantă pentru noi. Se află în programul nostru de guvernare, așa cum știți, e o măsură așteptată de toți românii. Ca să avem forța necesară, inclusiv în Parlament, va fi o inițiativă, în Parlament, a tuturor deputaților și senatorilor care fac parte din coaliția de guvernare. Va fi o inițiativă a coaliției de guvernare", a afirmat Grindeanu, prezent la deschiderea Adunării Generale a Asociației Orașelor din România, întrebat ce se întâmplă cu proiectul legii salarizării unitare.

Păpușul a precizat că proiectul de lege va fi trimis în Parlament "în cel mai scurt termen, probabil în această săptămână".

Ulterior, la plecarea de la reuniunea Asociației Orașelor, Grindeanu a explicat, la insistența presei, că legea salarizării unitare este "extrem de importantă" și "trebuie să aibă și o susținere nu doar a Guvernului, pentru că Guvernul este dat de susținerea din Parlament".

Bla, bla, bla....

Priviți-l și ascultați-l pe imbecilul ăsta. Imbecilul „ca și”...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Uragan DNA la 22 de instituții publice și 12 firme apropiate de Darius Vâlcov privind contractele d…

2 Căcații care umilesc România / Generalul Irina Alexe, de la USRPLUS, avansată în grad ilegal de miniștrii Săniuț…

3 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

4 Cine minte? / Blandiana, acuzaţii grave la adresa lui Dinescu. Ce ar fi spus acesta despre tinerii morţi la Revo…

5 Așa o fi?