SURSE NU sunt BANI! Legea salarizării va fi ÎNGROPATĂ! A fost ȚEAPĂ!

SURSE NU sunt BANI! Legea salarizării va fi ÎNGROPATĂ! A fost ȚEAPĂ!

A fost țeapă! Nu sunt bani pentru iluzoria lege a salarizării! Proiectul va fi îngropat prin trimiterea în meandrele Parlamentului... Încă o dovadă că proștii au votat degeaba PSD!

Grindeanu a declarat, luni, că noua lege a salarizării unitare va fi un proiect asumat de coaliția de guvernare și va fi transmisă în cel mai scurt termen, probabil în această săptămână, în Parlament spre dezbatere și adoptare!!!

"Am discutat și în această dimineață cu doamna ministru Olguța Vasilescu. Este o lege extrem de importantă pentru noi. Se află în programul nostru de guvernare, așa cum știți, e o măsură așteptată de toți românii. Ca să avem forța necesară, inclusiv în Parlament, va fi o inițiativă, în Parlament, a tuturor deputaților și senatorilor care fac parte din coaliția de guvernare. Va fi o inițiativă a coaliției de guvernare", a afirmat Grindeanu, prezent la deschiderea Adunării Generale a Asociației Orașelor din România, întrebat ce se întâmplă cu proiectul legii salarizării unitare.

Păpușul a precizat că proiectul de lege va fi trimis în Parlament "în cel mai scurt termen, probabil în această săptămână".

Ulterior, la plecarea de la reuniunea Asociației Orașelor, Grindeanu a explicat, la insistența presei, că legea salarizării unitare este "extrem de importantă" și "trebuie să aibă și o susținere nu doar a Guvernului, pentru că Guvernul este dat de susținerea din Parlament".

Bla, bla, bla....

Priviți-l și ascultați-l pe imbecilul ăsta. Imbecilul „ca și”...




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...