SURSE Oana Schmidt Hăineală, propunerea lui Dragnea pentru șefia DNA! Încep anchetele decise în CEx-ul PSD!

SURSE Oana Schmidt Hăineală, propunerea lui Dragnea pentru șefia DNA! Încep anchetele decise în CEx-ul PSD!

Oana Schmidt Hăineală, propunerea lui Dragnea pentru șefia DNA! Încep anchetele decise în CEx-ul PSD! Oana Schmidt Hăineală a dat cu subsemnatul la DNA în dosarul OUG 13, a fost singurul procuror care a condus CSM, a fost secretar de stat în ministerul Justiției în primul Guvern PSD din Era Dragnea, la recomandarea lui Dragnea, și este șefa corpului de control din ministerul Justiției, în prezent. Punerea ei într-o funcție barosană în Justiție a fost motiv de gâlceavă între Dragnea și Tudose în preajma debarcării malacului de la Brăila.

CV H ăineală :

Așa cum se poate vedea din CV, Hăineală provine din Bacău. 

Știți ce alt procuror mai vine de la Bacău? Da, Mihaiela Moraru Iorga. Știți cine mai vine de la Bacău? Procuroarea Gina Măgirescu. Și, încă o dată, știți cine mai vine de la Bacău? Procuroarea Monica Pleșea. Ea este singura care n-a făcut dreptul la Iași, cu T.Toader. A făcut facultatea la București.

Știți cine este procuroarea Gina Măgirescu și, mai ales, unde lucrează? Este inspector la Inspecția Judiciară. Și o anchetează cu un sârg deosebit pe șefa DNA, Laura Cogruța Kovesi.

Știți cine este procuroarea Monica Pleșea? Ce să vezi, este tot inspector la Inspecția Judiciară. 

NOTĂ: Dragnea o va pune pe Hăineală dacă mai apucă. Informațiile noastre spun că nu...


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale