SURSE PSD a dat circulară în filiale să trimită fiecare județ 15 oameni la București în ziua moțiunii, pentru susținerea Proastei

SURSE PSD a dat circulară în filiale să trimită fiecare județ 15 oameni la București în ziua moțiunii, pentru susținerea Proastei

PSD a transmis o circulară în filiale solicitând ca fiecare județ să trimită 15 oameni la București în ziua moțiunii, cu mașinile personale, au declarat pentru  G4Media.ro surse din partid. Potrivit acestora, pesediștii din teritoriu nu trebuie să fie angajați în administrație și nici lideri cu vizibilitate.

Surse din PSD Constanța au confirmat pentru  G4Media.ro că organizațiile locale ale partidului au primit directive clare să asigure un număr minim de participanți la mitingul de susținere a guvernului Dăncilă în ziua moțiunii de cenzură.

În Constanța vor fi mobilizate femeile în încercarea partidului de a transmite un mesaj cu impact emoțional sporit, de susținere a primei femei ajunsă în funcția de premier al României. De organizare s-ar ocupa Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna de 18 ani, președinta organizației de femei a PSD Constanța și o apropiată a lui Liviu Dragnea.

Contactată telefonic, Mariana Gâju a negat vehement că s-ar ocupa de mobilizarea femeilor din județ și a vorbit de participarea ei, în calitate de vicepreședinte al Organizației Naționale de Femei a PSD, la ședința CEx de mâine: ”Doamne ferește! Ce vorbă e asta? Nu se mobilizează, doamnă, nimeni. Poate că nu știu eu. Eu vă transmit ce știu la ora asta: Dacă la nivel de județ o vicepreședintă merge mâine la CEx e cu totul altceva. Dar nicidecum femeile Constanței…”

Întrebat luni seară, într-o emisiune la Antena 3, dacă sunt șanse să vină susținătorii coaliției PSD-ALDE la Parlament în ziua moțiunii de cenzură, Claudiu Manda a răspuns scurt: “Da. S-ar putea să vină”, transmite HotNews.ro.

Chestionat ce se poate întâmpla dacă în ziua votului moțiunii vor fi la Parlament și susținătorii PSD-ALDE și cei ai Opoziției, Manda a replicat: “Sunt două variante, fie să-i putem compara numeric, fie să ajungă la conflict. Numai că ce vedem azi că se întâmplă, inclusiv la nivelul Parlamentului, s-ar putea să își dorească în continuare, cei care vin acum, protestatarii, astfel de acțiuni. Am luat și măsuri în Parlament, însă te poți gândi că susținătorii USR vin la restaurant, să ia furculița și apoi să fugă cu furculița prin Parlament.”

PNL, USR şi PMP au depus, săptămâna trecută, la Parlament, moţiunea de cenzură intitulată “Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, semnată de 152 de parlamentari.
Semnatarii moţiunii de cenzură cer demiterea premierului Viorica Dăncilă, susţinând că “nu are curajul şi puterea de a se opune deciziilor arbitrare ale şefului de partid”.
Pentru a trece moțiunea, inițiatorii au nevoie să rupă voturi din coaliția de guvernare. Liderii PNL și USR au declarat în ultimele zile că au purtat discuții cu parlamentari PSD și ALDE, dar și cu UDRM, pentru a-i convinge să voteze moțiunea de cenzură. Pe de altă parte, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că moțiunea nu va trece.

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…