Surse PSD: Dragnea a fost audiat la Parchetul Militar despre aducerea huliganilor în Piața Victoriei și provocarea măcelului din 10 august! Amănunte INCENDIARE!

Surse PSD: Dragnea a fost audiat la Parchetul Militar despre aducerea huliganilor în Piața Victoriei și provocarea măcelului din 10 august! Amănunte INCENDIARE!

Surse PSD: Dragnea a fost audiat la Parchetul Militar despre aducerea huliganilor în Piața Victoriei și provocarea măcelului din 10 august! Aceleași surse mai spun că zilele sale în fruntea partidului sunt numărate după aflarea acestui amănunt care a produs rumoare și dezamăgire chiar și în rândul celor care în ultimele zile reveniseră lângă el. În acest moment mai are doar sprijinul teleormănenilor, al Rovanei Plumb și a doi-trei disperați, gen Mang de la Bihor și Arsene de la Neamț.

Jurnalistul Emilian Isăilă de la  Ziare.com , cel care a dat publicității imediat după 10 august un mesaj trimis de un reprezentant al serviciilor de informatii catre o persoana din Ministerul de Interne in care spunea ca a fost „elaborat un plan de actiune vizat de domnul Liviu Dragnea", dezvăluie și el același lucru.

Ce scrie Emilian Isăilă că știu procurorii pe  Ziare.com :

In data de 10 august, presat de cea de-a doua condamnare penala, de lipsa de incredere a oamenilor in Viorica Dancila, premierul sau, de cota sa scazuta de popularitate, Liviu Dragnea a pregatit cu mare grija sa dea o lovitura de gratie opozitiei civice, dar si celei politice.

Mitingul diasporei trebuia sa se transforme intr-un atac violent asupra Guvernului sustinut de haite de huligani. Acestora urma sa li se raspunda cu un atac dezorganizat al trupelor de jandarmi, astfel incat multi dintre reprezentantii fortelor de ordine sa fie raniti de catre huligani, era nevoie ca retelele sociale si ecranele televiziunilor sa fie invadate cu imagini ale huliganilor care loveau jandarmii, pentru ca, apoi, o natiune ingrozita de atacurile asupra Guvernului sa-l vada pe Liviu Dragnea, venind salvator si acuzator, spunand ca tocmai "am asistat la o lovitura de stat, orchestrata de presedintele Iohannis".

A si spus-o de cateva ori, dar contextul i-a fost defavorabil, pentru ca in Piata Victoriei n-au fost 25.000 de oameni cum l-au asigurat Carmen Dan si reprezentantii Jandarmeriei, ci au fost peste 100.000. Huliganii veniti in Piata n-au avut spatiu de manevra, mai ales ca manifestantii pasnici nu s-au lasat intimidati si au incercat sa descurajeze violentele.

E demn de observat ca Liviu Dragnea si-a respectat rolul, el a venit in cateva randuri si a declarat ca avem de-a face cu o lovitura de stat.

O lovitura de stat, pusa la cale de Klaus Iohannis

Sindile si Cucos, comandantii Jandarmeriei, au facut plangere la DIICOT pentru "tentativa de lovitura de stat", Dragnea a pregatit un document, un rechizitoriu in care-l acuza pe Iohannis de tradare si pe care si-a dorit sa-l citeasca in Parlament, Carmen Dan s-a dus la spital si a imbratisat jandarmul Stefania care n-a patit nimic, desi ar fi fost nevoie ca de aer de o "victima".

Conform unor surse oficiale, Liviu Dragnea a fost chemat la Parchetul General pentru a fi audiat despre aducerea huliganilor in Piata Victoriei si provocarea violentelor.

In primul articol pe care l-am publicat dupa evenimentele din 10 august, citam un mesaj trimis de un reprezentant al serviciilor de informatii catre o persoana din Ministerul de Interne in care spunea ca a fost "elaborat un plan de actiune vizat de domnul Liviu Dragnea".

Din data de 14 august, cand a fost publicat articolul, a trecut mai mult de o luna, iar aceasta informatie extrem de sensibila nu a fost negata de nimeni, reprezentand un indiciu important ca liderul PSD a stiut ce se intampla in Piata Victoriei. Vineri, Liviu Dragnea a fost chemat la Parchet sa vorbeasca despre acest "plan".

Mai mult, Ziare.com a publicat o serie de articole in care oficiali ai statului roman prezenti intr-o camera din spatele Guvernului au declarat ca maiorul Laurentiu Cazan, cel care conducea dispozitivul de jandarmi din Piata Victoriei, nu a avut nicio reactie de a bloca intrarea membrilor galeriilor de fotbal printre protestatarii pasnici, desi a primit informatii in mai multe randuri ca acestia vin spre Piata.

Audierea de vineri a lui Liviu Dragnea arata ca procurorii sunt aproape de aflarea adevarului si dispun de elemente care il "leaga" pe liderul PSD si pe ministrul de Interne Carmen Dan de reprimarea brutala a protestului din data de 10 august.

Liviu Dragnea a ajuns la final.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”