SURSE Tăriceanu, UMILIT azi-noapte de Tudose! Cică Terente e vesel și glumeț, pe la Craiova!

SURSE Tăriceanu, UMILIT azi-noapte de Tudose! Cică Terente e vesel și glumeț, pe la Craiova!

Surse bine informate spun că azi-noapte Tudose l-a făcut muci pe Tăriceanu, care a ținut morțiș să aibă o discuție dură cu premierul. Tăriceanu a plecat cu coada între picioare după ce Tudose l-a întrebat în numele cărui partid vorbește. Cică Tăriceanu a dat în bâlbâială de nervi și i-a răspuns scrâșnit că în numele ALDE. „A, băieții ăia care-și zic ALDE dar ne fac nouă cu ochiul și ne spun că sunt cu noi? Domnule președinte, amenințări d-astea nu merg la mine, ceva mai consistent nu aveți? Cu asta vreți să mă șantajați?”, i-a zis Tudose. „Vreți să vă spun cu cine de la noi este combinat fiecare om al dumneavoastră din Parlament? Eu credeam că asta e pentru prosteala de la televizor, dar ce facem, ne mințim între noi?”, i-a mai zis Tudose.

Conform informațiilor noastre, Tudose a rămas ferm pe poziție după zdupănelile de azi-noapte. Și azi, la Comitetul Executiv Național se va da doar o bătălie. Însă războiul cu Dragnea va continua. Vă spunem că cei care-i cântă prohodul lui Tudose sunt plătiți de Dragnea.

Cică Terente e vesel și glumeț, pe la Craiova! Cu președintele, cu ambasadorul SUA...

Conform Mediafax, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose au discutat, joi dimineaţă, la Craiova, înainte de a începe lansarea modelului Ford EcoSport, la care participă amândoi, tema abordată fiind cel mai probabil despre remanierea anunţată de prim-ministru.

Cei doi au avut o scurtă discuţie, cel mai probabil despre situaţia politică din PSD, după care au intrat în hala unde are loc lansarea producţiei pentru cel mai nou model al companiei - Ford EcoSport.

Premierul Mihai Tudose a avut şi marţi o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…