Survivor All Stars 2024, Războinicii au câștigat runda și vor savura delicatese. Faimoșii au un nou Consiliu Tribal care va duce la excluderi

Survivor All Stars 2024, Războinicii au câștigat runda și vor savura delicatese. Faimoșii au un nou Consiliu Tribal care va duce la excluderi

Războinicii au câștigat confruntarea cu Faimoșii, iar din tribul Faimoșii un membru va părăsi competiția după Consiliul Tribal și duelul eliminatoriu. Moroșanu a fost extrem de supărat de rezultatul meciului, scrie Pro TV.

Consiliul Tribal FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

A fost un joc captivant, plin de intensitate, însă Faimoșii nu au reușit să obțină rezultatul dorit. Duelul a fost între Jorge și Elena Marin. Jorge a câștigat duelul și rămâne în competiție, în timp ce Elena Marin se întoarce acasă.

Sorin Pușcașu are în continuare probleme cu tibia, dar s-a bucurat alături de colegi de o masă cu vedere la ocean după ce echipa a ales să mănânce împreună pe plajă. Alexandra a gătit pentru întreaga echipă.

Războinicii au reușit să găsească o capcană pe care au reparat-o și pe care au decis să o folosească pentru a prinde pește și homar. Aceștia speră că astfel vor reuși să-și suplimenteze dieta cu mai multă proteină.

Jador și TJ Miles au discutat despre Biblie și credință, iar TJ Miles a fost mișcat de credința și modelul lui Jador în privința credinței și citirii Bibliei. Tot atunci, Jador a comentat tensiunile cu Zanni și a spus că este stresat și că vrea să se termine situația.

Moroșanu a spus și el la rândul său că mai mulți sunt nemulțumiți de jignirile lui Jador și că sunt momente când devine demoralizant. Faimoșii au observat la rândul lor tensiunile dintre Zanni și Jador. Alex Delea a consideră că Zanni vorbește adevăul, însă pe Jador nu îl interesează.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?