„Survivor România“. Ce concurentă și-a făcut mulți dușmani: „Cine dracu vrea să aibă contact cu tine?“ VIDEO

„Survivor România“. Ce concurentă și-a făcut mulți dușmani: „Cine dracu vrea să aibă contact cu tine?“ VIDEO

O fosta Războinică a intrat în câteva conflicte și nu s-a putut abține de la jigniri și declarații controversate.

Andreea Moromete (stânga) a jignit-o repetet pe Ștefania Stănilă FOTO Pro TV

După ce săptămâna trecută Remus Boroiu a părăsit competiția de la Pro TV, membrii tribului Taino au discutat despre ceea ce s-a întâmplat în Consiliul de eliminare. Andreea Moromete a jignit-o încă de atunci pe Ștefania Stănilă. „La creierul tău, ce să înțelegi, ai IQ-ul minus 200“, a spus fosta Războinică.

În camp, Ștefania a vrut să lămurească situația, dar Andreea Moromete a jignit-o din nou. „Mi-a zis multe chestii. De asta am și vrut să discutăm azi., de ce mă faci proastă fără un motiv, eu nu ți-am făcut nimic personal“, a comentat Ștefania.

Recunosc, nu suport oamenii proști. Pui niște întrebări care denotă că nu ești o fată inteligentă, îți spun în față. Dacă asta văd eu, că nu te duce capul, de ce aș încerca să fiu diplomată?“, a răspuns Andreea Moromete.

Dar tu de ce te schimonosești așa când vorbești? Ai niște apucături care denotă că nu ești zdravănă la cap“, a intervenit Kamara.

Conflictul a continuat între Andreea Moromete și Kamara, cu jigniri, reproșuri, iar cântărețul a început chiar să-i imite mimica, lucru care i-a deranjat și pe alți doi foști Războinici, Alexandra Porkolab și Robert. „Mi se pare un om atât de rău și cu un caracter atât de urât, cum mă imita în timp ce vorbeam...“, a mai spus Andreea Moromete la testimoniale.

Iar dacă acum câteva săptămâni se alia cu fostul coleg de trib, Războinicul Alin Chirilă , Andreea Moromete a continuat cu acesta cearta începută. „I se umflă venele și vorbește cu atât ură uneori, încât nu-mi dau seama cine e“, a spus Alin Chirilă.

Eu cu voi trei nu mai vreau să am niciun contact“, a spus Andreea Moromete și a plecat din mijlocul concurenților. „Dar cine dracu vrea să aibă contact cu tine?“, i-a răspuns Alin Chirilă.

Mi-e silă de oameni când văd de ce sunt în stare ca să ajungă mai departe în concurs. Nu suport falsitatea și perversitatea asta. Dar sunt conștientă că și momentele astea, în care am parte de oameni mizerabili, care mint încontinuu și dau în tine pentru că ești sincer și asumat, mă vor face mai puternică“, a mai spus Fosta Războinică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”