„Survivor România“: Răzvan Danciu, dialog dur cu Jorge: „La 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine“ VIDEO

„Survivor România“: Răzvan Danciu, dialog dur cu Jorge: „La 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine“ VIDEO

În doar câteva zile, conflictele și problemele au ieșit la suprafață în jungla dominicană. Condițiile grele și-au pus amprenta asupra psihicului concurenților.

După ce trapperul Gheboasă și-a rugat colegii să-l nominalizeze pentru eliminare și a izbucnit în plâns, cerându-le telespectatorilor să nu-l voteze, pentru a putea pleca acasă, alți doi concurenți au cedat presiunii și au intrat într-un conflict.

Răzvan Danciu și Jorge au fost împreună în Exil, la Survivor România FOTO Captură YouTuve

Jorge din echipa Faimoșilor și Răzvan Danciu (student, 20 de ani) din echipa Războinicilor au fost nominalizați de triburile lor în prima zi, la cererea prezentatorului Dan Pavel. Nici ei, nici echipele nu știau ce va urma. Cei doi au fost trimiși în Exil, într-un loc chiar și mai izolat, cu condiții mai dure decât în tabere. Au revenit pentru jocul de imunitate , apoi la Consiliul de nominalizare, înainte de a se întoarce în Exil, și-au spus cuvinte grele.

Nu știu unde crede el că a venit, dar eu am venit la Survivor.

„Survivor România“: Răzvan Danciu și Jorge, în Exil

În Exil a fost foarte interesant, am înțeles vorba: «mușcă mâna care te hrănește». Am fost prietenos cu Răzvan, i-am gătit, i-am dat pătura mea și el mă înțeapă: mi-a zis că suntem demoralizați, că vom pierde următorul joc. Recunosc că m-am enervat, pentru că nu mi-am imaginat că un copil cu față de înger poate să muște atât de puternic. Sper să-și dea seama că genul ăsta de intimidări și vorbe aruncate aiurea, într-o zonă în care noi trebuie să fim oameni... Suntem amândoi în Exil și n-are rost să fim dușmani, mai ales că eu l-am și ajutat. Sper să rămân întreg la minte, pentru că o iau razna“, a spus Jorge în Consiliul de nominalizare.

Mie mi se pare că Jorge joacă două roluri diferite. De față cu mine e altfel, aici e total altfel. Ceea ce numește el că l-am înțepat a fost faptul că am sps că Războinicii sunt mult mai tari“, a fost replica lui Răzvan Danciu, care a fost întrerupt de Jorge. „Mă lași să vorbesc? La 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine“, i-a spus studentul.

Discuția a degenerat într-un conflict cu acuzații și ironii de ambele părți. „Îi sunt foarte recunoscător lui Jorge că m-a ajutat, dar, în același timp, m-a dezamăgit foarte tare. Ceea ce nu a înțeles Jorge este faptul că, deși suntem amândoi acolo (în Exil – n.r.), când ne întoarcem pe insulă suntem adversari. Nu știu unde crede el că a venit, dar eu am venit la «Survivor», boy!“, a adăugat Răzvan.

Garantez că, din acest moment, nu mai vorbesc nimic cu Răzvan, nu mai scot un sunet și îl rog aici, de față cu toată lumea, să nu mai scoată niciun sunet în preajma mea, în Exil. Îmi pare rău că are o asemena gândire... Înțeleg că are 20 de ani, dar poate nu-și dă seama... Lui îi place să fie așa. Asta e, să fie el cum e“, a încheiat Jorge.

Răzvan Danciu este student la Școala Națională de Studii Politice și Administrative și a luat bacaluareatul cu nota 10. Concurentul din tribul Războinicilor este din satul Gălăuțaș-Pârău din județul Harghita, însă de ceva vreme locuiește în București.

"Sunt student și toată viața mea am tocit, dar a venit rândul să-mi demonstrez că pot face față unei astfel de competiții. Am venit la «Survivor» ca să simt adrenalina la cele mai înalte cote“, a mărturisit acesta în filmulețul de prezentare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?