Sute de membri AUR au trecut la PNL. Anunțul făcut de organizația liberalilor

Sute de membri AUR au trecut la PNL. Anunțul făcut de organizația liberalilor

Sute de membri AUR au trecut la PNL, acuzând că filiala județeană a partidului condus de George Simion nu le-a oferit niciun loc eligibil pe lista candidaturilor la Consiliul Județean. Fostul reprezentant al AUR, Adrian Băcescu, a fost desemnat candidatul PNL pentru primăria orașului Nehoiu.

400 de membri AUR au trecut la PNL FOTO Facebook

„Organizația județeană a PNL Buzău îi primește cu brațele deschise pe cei peste 400 de membri AUR Nehoiu, care au ales să se alăture forțelor liberale. Decizia de a părăsi AUR și de a se alătura PNL vine în urma nemulțumirilor exprimate de membrii organizației AUR din Nehoiu, care au fost lăsați fără reprezentare în lista de candidați pentru Consiliul Județean Buzău”, a transmis pe Facebook șeful PNL Buzău Adrian Mocanu.

Potrivit sursei citate, motivul invocat de reprezentanții AUR este faptul că filiala AUR Buzău le-a întors spatele.

„În urma ședinței Biroului Politic Local, am decis să părăsesc, împreună cu echipa, partidul AUR. După 3 ani de muncă, activitate politică susținută, sute de membri înscriși în organizație și nimic de reproșat echipei noastre, conducerea organizației județene a AUR Buzău ne-a întors spatele. Din orice punct de vedere, mai ales meritocratic, organizația noastră merita cel puțin două locuri eligibile pe lista candidaților la Consiliul Județean. Locurile au fost promise inițial de către conducerea județeană a AUR Buzău, dar în final, pe lista candidaților la Consiliul Județean, organizația Nehoiu nu avea niciun reprezentant", a transmis Anton Băcescu.

Sursa citată a mai menționat că Adrian Băcescu a fost desemnat candidat al PNL pentru funcția de primar al orașului Nehoiu.

Președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, le-a promis noilor colegi „o colaborare eficientă și un sprijin total din partea organizației județene a PNL Buzău”.

„Mă bucur că domnul Anton Băcescu și cei peste 400 de colegi ai săi au ales să se alăture PNL Buzău și sper ca venirea lor în rândul liberalilor buzoieni să aducă un suflu nou organizației de pe Valea Buzăului, care are acum toate atu-urile pentru a câștiga Primăria orașului Nehoiu. Le urăm tuturor bun venit și îi asigurăm de întregul sprijin al organizației județene a PNL Buzău. Ne angajăm să lucrăm împreună pentru a face din Nehoiu un loc mai bun pentru toți locuitorii zonei” a transmis Adrian Mocanu, președintele PNL Buzău.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro