Sute de monede de aur, găsite îngropate în curțile unor interlopi, presupus interpuși ai lui Leo de la Strehaia

Sute de monede de aur, găsite îngropate în curțile unor interlopi, presupus interpuși ai lui Leo de la Strehaia

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice ar fi găsit sute de monede din aur în curtea unor afaceriști din Strehaia, cercetați pentru evaziune fiscală, într-un dosar cu un prejudiciu de 20 de milioane de euro, scrie ziare.com .

Potrivit gândul.info, proprietarii „tezaurului” ar fi rude cu Leo de la Strehaia.

Potrivit gândul.info, ancheta procurorilor Parchetului Curții de Apel București i-ar viza pe Florin Mituș, Mihai Mitea și Justinian Mitea, care sunt suspectați de evaziune, prin intermediul unor afaceri cu deșeuri reciclabile.

Sursa citată mai arată că dintre cei trei, numai Justinian Mitea ar fi fost găsit acasă, în vreme ce Florin Mituș și Mihai Mitea ar fi apucat să fugă din țară înainte ca autoritățile să le bată la ușă.

În urma perchezițiilor, ar fi fost ridicate patru autoturisme Lamborghini, în valoare totală de un milion de euro, iar în baza unui denunț s-a fi descoperit, îngropate în curțile suspecților, sute de monede din aur, dintre care unele cântăreau și un câte un kilogram.

Cei trei suspecți din dosarul în care s-au făcut percheziții ar fi veri cu Ion Stelică Mihai, zis Leo de la Strehaia, aflat în închisoare după ce, anul trecut, în septembrie, a fost condamnat definitiv de Tribunalul București la 2 ani și 6 luni, pentru infracțiuni de evaziune fiscală.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”