Sute de tarabe din Complexul Europa de la marginea Bucureștiului, închise și demolate

Sute de tarabe din Complexul Europa de la marginea Bucureștiului, închise și demolate

Sute de tarabe din Complexul comercial Europa, alimentat de peste 20 de ani cu marfă din China, au început să fie închise și demolate, după cum arată imaginile surprinse marți dimineață, anunță G4Media.ro.

 Complexul Europa a fost ținta a zeci de razii ale poliției și altor autorități în ultimele săptămâni. Multe dintre tarabele improvizate au fost închise pentru că nu aveau autorizație de construcție și ele sunt acum demolate, potrivit TVR.

Zeci de polițiști sunt în complexul comercial, unde supraveghează lucrările de demolare.

Ultimul control de amploare a avut loc pe 31 iulie, când circa 700 de poliţişti şi 250 de jandarmi au controlat comercianții acuzați de infracţiuni de natură economică şi judiciară. Percheziţii au loc şi la locaţii din judeţele Ilfov şi Ialomiţa. Printre cei reținuți la acel moment s-a numărat și un polițist.

În urma percheziţiilor au fost confiscate produse care au fost umplut 12 camioane, sumele de 55.400 de lei şi 10.500 de euro, sisteme de supraveghere video, 46.000 de ţigarete şi un pistol cu bile, potrivit unui comunicat al Poliției.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară