Sute de tarabe din Complexul Europa de la marginea Bucureștiului, închise și demolate

Sute de tarabe din Complexul Europa de la marginea Bucureștiului, închise și demolate

Sute de tarabe din Complexul comercial Europa, alimentat de peste 20 de ani cu marfă din China, au început să fie închise și demolate, după cum arată imaginile surprinse marți dimineață, anunță  G4Media.ro .

 Complexul Europa a fost ținta a zeci de razii ale poliției și altor autorități în ultimele săptămâni. Multe dintre tarabele improvizate au fost închise pentru că nu aveau autorizație de construcție și ele sunt acum demolate, potrivit TVR.

Zeci de polițiști sunt în complexul comercial, unde supraveghează lucrările de demolare.

Ultimul control de amploare a avut loc pe 31 iulie, când circa 700 de poliţişti şi 250 de jandarmi au controlat comercianții acuzați de infracţiuni de natură economică şi judiciară. Percheziţii au loc şi la locaţii din judeţele Ilfov şi Ialomiţa. Printre cei reținuți la acel moment s-a numărat și un polițist.

În urma percheziţiilor au fost confiscate produse care au fost umplut 12 camioane, sumele de 55.400 de lei şi 10.500 de euro, sisteme de supraveghere video, 46.000 de ţigarete şi un pistol cu bile, potrivit unui comunicat al Poliției.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”