Sylvester Stallone, părăsit de soție după 25 de ani de căsătorie. Care a fost motivul

Sylvester Stallone, părăsit de soție după 25 de ani de căsătorie. Care a fost motivul

Fostul model, în vârstă de 54 de ani, a depus documente pentru a-și desface căsătoria de 25 de ani cu starul „Rocky”, în vârstă de 76 de ani, în comitatul Palm Beach, Florida, relatează Page Six .

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au fost căsătoriți 25 de ani FOTO EPA-EFE

Documentele obținute de publicație afirmă că legătura de căsătorie dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin este „ruptă iremediabil” și notează că fostul model solicită ca bunurile acumulate în timpul uniunii să fie „distribuite în mod echitabil” între ei.

Flavin susține, de asemenea, că soțul său s-a „angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”, lucru care, potrivit acesteia, a avut un efect negativ.

Fostul model a cerut să fie „compensată”, dar și revenirea la numele său de fată.

Flavin a mai spus că dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei conjugale din Palm Beach, Florida, în timp ce Stallone locuiește în proprietatea lor din California.

Ulterior, actorul a făcut o declarație publică, explicând că problemele dintre el și soția sa vor fi remediate pe cale amiabilă.

Actorul și-a acoperit tatuajul cu soția sa

Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, a spus Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE

Sylvester Stallone alături de fiica și de soția sa FOTO EPA-EFE

La patru zile după ce dosarul lui Flavin a fost făcut public, actorul a apărut în presă după ce și-a acoperit un tatuaj de pe umăr cu fața soției sale.

Ulterior, Michelle Bega a declarat pentru Daily Mail că actorul a dorit inițial să reîmprospăteze tatuajul.

Domnul. Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat”, a declarat ea pentru ziar. „Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său de la ‘Rocky’, Butkus”, a spus Bega.

Câștigătorul Globului de Aur a fost căsătorit anterior cu Sasha Czack, din 1974 până în 1985 și cu Brigitte Nielsen, din 1985 până în 1987.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...