Tânăr strivit în bancomatul de pe trotuar de o şoferiţă cu BMW, care a încurcat frâna cu acceleraţia

Tânăr strivit în bancomatul de pe trotuar de o şoferiţă cu BMW, care a încurcat frâna cu acceleraţia

Scene de groază s-au petrecut în faţa sucursalei din Neamţ a unei bănci, sub privirile celor ce aşteptau să scoată bani şi ale taximetriştilor dintr-o parcare.

Un groaznic accident de circulaţie s-a petrecut astăzi, în municipiul Piatra Neamţ, după ce o şoferiţă imprudentă a ajuns cu maşina pe trotuar, surprinzând un tânăr care scotea bani de la un bancomat aflat la intrarea într-o sucursală a unei bănci. Nedoritul incident a avut loc în jurul orei 15.00, într-o parcare din zona „Orion“, la scenele de groază asistând neputincioşi taximetriştii din parcare, trecători, dar şi alte câteva persoane, care stăteau la coadă pentru a extrage numerar de la aparatul bancar.

Marele lor noroc a fost că respectau distanţarea socială, altfel nedoritul accident se putea solda cu mai mulţi răniţi. Până să-l accidenteze pe tânărul de 19 ani, şoferiţa, care are 22 de ani, a acroşat autoturismul unui taximetrist aflat în aşteptarea clienţilor, de aici maşina fiindu-i proiectată în victimă. Totuşi, victima avut oarece noroc, dacă se poate vorbi despre aşa ceva în astfel de situaţii, deoarece bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul construit din rigips.

Aşa se face că tânărul, în momentul când maşina a intrat în el, a fost împins în interior cu tot cu zidul din material mai moale şi aparat, dar chiar şi în aceste condiţii are leziuni grave.

„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dar nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tânăr a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, a susţinut un martor ocular al tragediei.

În scurt timp şi-a făcut apariţia un echipaj medical, victima a fost transportată la spital, după care au început cercetările poliţiştilor de la Serviciul Rutier.

Tocmai perfectase cumpărarea autoturismului

Se poate spune că şi tânăra în culpă a avut un ghinion teribil, un cumul de factori ducând la producerea accidentului. Nu prea avea experienţă în condus, permisul avându-l de vreo 2 ani, iar maşina la volanul căreie se afla fusese achizionată de câteva minute, după cum spuneau taximetriştii.

Se mai vorbea câ se afla în parcarea de la marketul Orion pentru a întocmi actele de vânzare - cumpărare ale BMW-ului.

Cei din locul cu pricina susţineau că vechiul proprietar, se pare din Suceava, pentru că autovehiculul era înmatriculat în acest judeţ, i-ar fi spus să-l lase pe el să scoată autoturismul din parcare, pentru că e vorba de un autoturism puternic, dar tânăra i-ar fi spus că se descurcă. N-a fost deloc aşa, bănuindu-se că a turat prea tare motorul la plecarea de pe loc şi cu ceva viteză, s-a panicat şi în loc să pună frână (posibil să-i fi alunecat piciorul de pe pedală), a accelerat.

A urmat apoi tamponarea cu taximetrul, urcarea pe trotuar şi accidentarea celui care scotea bani de la automatul bancar. Că avea oarecare viteză, mult prea mare pentru deplasarea printr-o parcare, o atestă că roata din stânga faţă a BMW-ului aproape s-a smuls din angrenaje, probabil în urma şocului provocat de urcarea pe bordura trotuarului.

După sinistra întâmplare, şoferiţa era într-o vizibilă stare de şoc, fiind oarecum incoerentă şi nu-şi putea explica dcele petrecute. Urma ca cercetările poliţiştilor să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

SURSA:  Adevărul


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale