Tânără diagnosticată greșit cu depresie, după ce a suferit mai multe atacuri de panică. Boala de care suferea în realitate

Tânără diagnosticată greșit cu depresie, după ce a suferit mai multe atacuri de panică. Boala de care suferea în realitate

O mamă, în vârstă de 29 de ani, spune că a fost diagnosticată greșit cu depresie după o despărțire când, de fapt, ea suferea de epilepsie, conform Daily Mail.

Crizele de epilepsie, confundate cu depresia Arhivă

Madeleine Dippnall a fost diagnosticată cu depresie, anxietate și anorexie după ce a terminat o relație "traumatizantă" de doi ani, în urma căreia tânăra de 29 de ani s-a mutat înapoi la părinții ei din Cornwall.

Medicamentele care i-au fost administrate au ajutat-o doar pentru o mică parte din problemele cu care a fost diagnosticată. Însă, șase ani mai târziu, a suferit o criză de epilepsie din senin, în urma căreia s-a trezit pe podeaua din baie, și a fost diagnosticată cu epilepsie de lob temporal.

Simptomele pe care le acuza de atâta timp au dispărut peste noapte, datorită medicamentelor administrate corect.

Amintindu-și diagnosticul, tânăra a declarat: „Acum știu ce se întâmplă. M-am dus la medicul de familie și el m-a trimis la urgență. Am fost diagnosticată cu epilepsie de lob temporal. M-am simțit ușurată că nu eram nebună“.

„Eram supărată pe toți acești oameni autoritari care îmi spuneau că am probleme psihice. Dacă acest lucru nu ar fi fost tratat, aș fi putut avea cu adevărat probleme“, a spus femeia.

Aproximativ una din 100 de persoane din Marea Britanie suferă de epilepsie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”