Tanc rusesc, găsit intact într-o fermă de vaci

Tanc rusesc, găsit intact într-o fermă de vaci

Potrivit cotidianului ucrainean Obozrevatel,invadatorii ruși au abandonat tancul T-72B3 în hangarul unui ferme dintr-o localitate din regiunea Harkov.Videoclipul cu momentul în care forțele ucrainene au găsit tancul rusesc T-72 a fost distribuit pe Telegram de consilierul șefului Ministerului ucrainean al Afacerilor Interne, Anton Gerashchenko.

"Forțele armate ale Ucrainei au primit un alt trofeu. Tancul T-72B3 şi muniție suplimentară", a scris Gerașcenko.

În materialul video poate fi observat un tanc rusesc T-72 în perfectă stare de funcţionare, marcat cu litera Z.Lângă acest tanc au fost găsite şi mai multe lăzi cu proiectile - muniţie suplimentară pentru tancurile folosite de forţele ruse.

Sutele de vehicule militare ruseşti, printre care multe tancuri T-72 şi T-80, care au fost capturate de militarii ucrainenei vor fi reparate de către industria ucraineană de apărare şi oferite mai apoi Forţelor Armate Ucrainene.

Forțele armate ale Ucrainei folosesc deja și vor continua să folosească și mai multe vehicule blindate capturate de la forţele ruse de ocupaţie.Mare parte din tehnica militară capturară de către militarii ucrainene a fost abandonată pe câmpul de luptă din lipsă de combustibil sau în urma unor confruntări militare – militarii ruşi renunţând să mai lupte.

În prezent, specialiștii care lucrează în întreprinderile care aparţin de consorţiul militar ucrainean de stat Ukroboronprom, dar şi cei care lucrează în întreprinderile private de apărare, în cooperare cu Forțele Armate Ucrainene,şi-au luat angajamentul să repare o bună parte din vehiculele militare blindate capturate de la forţele ruse de ocupaţie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia