Tăpălagă: A tăiat Dragnea porci cu sistemul? A ronțăit șorici, urechi și coada, a suflat în mațe și a pus oala pentru sânge sub jugulara tăiată?

Tăpălagă: A tăiat Dragnea porci cu sistemul? A ronțăit șorici, urechi și coada, a suflat în mațe și a pus oala pentru sânge sub jugulara tăiată?

Dan Tăpălagă a publicat și el, pe Facebook, un text bestial!

„A tăiat Dragnea porci cu sistemul? A ronțăit șorici, urechi și coada, a suflat în mațe și a pus oala pentru sânge sub jugulara tăiată? A parlit cu paie, cu gaz sau cu aruncator improvizat de flacari? Ferma de porci avea oricum, asa ca de ce n-ar fi tarat intr-o iarna, sa zicem prin 2013, pe cand era vicepremier, un godac la picioarele sistemului? Nu, nu simbolic, ci personal, cu mana lui, ca sa-si arate priceperea de taranus in transatul porcului dupa traditia din Teleorman? Iar la pomana porcului, cu o tuiculita fiarta, se pot pune la cale multe. Scenele de mai sus par suprarealiste, greu de imaginat intr-o tara civilizata, dar n-as baga mana in foc ca nu s-au intamplat cu adevarat. Ce ar mai ramane de lamurit ar fi urmatoarele: au asomat porcul cu armamentul din unitate sau i-au taiat gatul, cu guitaturile si grohaiturile de rigoare, ca sa fie cat mai autentic?”, scrie Tăpălagă pe Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa