Tăpălagă: A tăiat Dragnea porci cu sistemul? A ronțăit șorici, urechi și coada, a suflat în mațe și a pus oala pentru sânge sub jugulara tăiată?

Tăpălagă: A tăiat Dragnea porci cu sistemul? A ronțăit șorici, urechi și coada, a suflat în mațe și a pus oala pentru sânge sub jugulara tăiată?

Dan Tăpălagă a publicat și el, pe Facebook, un text bestial!

„A tăiat Dragnea porci cu sistemul? A ronțăit șorici, urechi și coada, a suflat în mațe și a pus oala pentru sânge sub jugulara tăiată? A parlit cu paie, cu gaz sau cu aruncator improvizat de flacari? Ferma de porci avea oricum, asa ca de ce n-ar fi tarat intr-o iarna, sa zicem prin 2013, pe cand era vicepremier, un godac la picioarele sistemului? Nu, nu simbolic, ci personal, cu mana lui, ca sa-si arate priceperea de taranus in transatul porcului dupa traditia din Teleorman? Iar la pomana porcului, cu o tuiculita fiarta, se pot pune la cale multe. Scenele de mai sus par suprarealiste, greu de imaginat intr-o tara civilizata, dar n-as baga mana in foc ca nu s-au intamplat cu adevarat. Ce ar mai ramane de lamurit ar fi urmatoarele: au asomat porcul cu armamentul din unitate sau i-au taiat gatul, cu guitaturile si grohaiturile de rigoare, ca sa fie cat mai autentic?”, scrie Tăpălagă pe Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia