Țara ANALFABEȚILOR liniștiți! În seara protestelor, România TV a spart audiențele cu „Mărturiile celor tăiați sub limbă” și cu O.Vasilescu la tablă bătând câmpii despre pensii!

Țara ANALFABEȚILOR liniștiți! În seara protestelor, România TV a spart audiențele cu „Mărturiile celor tăiați sub limbă” și cu O.Vasilescu la tablă bătând câmpii despre pensii!

Țara analfabeților liniștiți! În seara protestelor, România TV a spart audiențele cu „Mărturiile celor tăiați sub limbă” și cu O.Vasilescu la tablă bătând câmpii despre pensii! România TV, cel mai puțin despre proteste, cele mai mari audiențe pe știri, scrie Paginademedia.ro.

AUDIENȚE. În seara protestelor, România TV a fost postul de știri cu cele mai mari audiențe, deși a fost televiziunea care a acoperit cel mai anemic mișcările de stradă. Antena 3, care a dat mai mult despre proteste, a avut cifre aproape la jumătate față de România TV, la nivel național.

NAȚIONAL. Pe intervalul în care s-au desfășurat protestele 19.00 - 23.00, pe România TV s-au uitat, în medie 651.000 de persoane. Postul a avut protestele, într-o fereastră, în timp ce în studio se discuta despre pensii. După ora 21.00, protestele nu s-au mai văzut la România TV, în schimb s-a discutat amplu despre meteo și despre leacuri băbești precum „trăiatul sub limbă” (plus mărturiile celor tăiați sub limbă). În clasamentul general al audiențelor, România TV a fost a patra televiziune, după generalistele Pro TV, Antena 1 și Kanal D. 

Pe același interval, 19.00 - 23.00, Antena 3 a avut o medie de 370.000 de telespectatori. Realitatea TV a fost a zecea televiziune cu o medie de 190.000 de persoane, iar Digi24, care a acoperit protestele întreaga seară, a avut o medie națională de 150.000 de persoane. Postul a fost pe locul 13 în topul general. 

URBAN. La capitolul știri, România TV a dominat și în mediul urban, cu o medie de 380.000 de orășeni, media pe minut. Antena 3 a fost și aici în urma România TV, cu o medie de 260.000 de persoane. Realitatea TV avea o medie de 144.000 de persoane, iar Digi puțin peste 100.000. 

COMERCIAL. Și pe publicul comercial România TV a fost prima, în topul televiziunilor de știri, dar pe șase în clasamentul general. Digi24  venit imediat după România TV, dar cu cifre la jumătate. Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…

5 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea