ȚĂRANE, ai prins TUPEU! "Șanse mici să nu depunem moțiunea de cenzură / Domnul Cioloș a fost violent și obraznic"

ȚĂRANE, ai prins TUPEU! "Șanse mici să nu depunem moțiunea de cenzură / Domnul Cioloș a fost violent și obraznic"

Țărănușul de Teleorman a lansat un atac la adresa premierului Dacian Cioloş, în cadrul unui interviu pentru Adevărul, în care nu exclude posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură, în cazul în care guvernul nu devine mai cooperant. Preşedintele PSD insistă că guvernul nu avea voie să modifice Codul Fiscal prin ordonanţă de urgenţă.

Liviu Dragnea a spus despre premierul Dacian Cioloş că este "obraznic" în cazul modificării Codului Fiscal pentru scutirea veteranilor de la plata unor impozite.

"Eu am făcut public un comunicat adresat domnului premier Cioloş, în care i-am spus că e foarte clar Codul Fiscal şi că nu suntem de acord că nişte drepturi câştigate de anumite categorii sociale să fie restrânse. Mă aşteptam ca domnul Cioloş să verifice dacă ceea ce am spus eu acolo e corect, dar, în loc să facă lucrul acesta, a preferat să atace într-o manieră care nu-l califică. Domnul Cioloş a început să îmi dea lecţii şi să fie foarte violent şi obraznic. Ne opunem tăierii drepturilor pentru veteranii de război, deşi ne acuză de populism", a declarat Liviu Dragnea pentru Adevărul.

Moţiunea de cenzură rămâne o variantă luată în calcul, dacă guvernul nu devine mai receptiv la cererile PSD.

"Şansele (ca PSD să nu depună moţiune de cenzură - n.r.) sunt foarte mici. Ar conta foarte mult atitudinea premierului Cioloş. Dacă premierul ar înţelege că şi tehnocraţii sunt oameni şi că oamenii pot greşi şi ar recunoaşte că a fost o greşeală de la Ministerul de Finanţe, atunci s-ar putea să mai fie o şansă de discuţie. Mâine vom vedea care sunt şansele reale de a trece această moţiune în Parlament. N-am o chestiune personală cu domnul Cioloş. Am vorbit la telefon după ce am dat acel comunicat", a mai precizat Liviu Dragnea.

În cazul în care moţiunea trece, PSD nu vrea la guvernare până la alegeri.

"PSD nu e interesat să preia guvernarea înainte de alegeri. Noi vrem să preluăm guvernarea după alegeri, pe baza votului popular", a spus Dragnea. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…