Țărănoiul Penal sare la jugulara PREȘEDINTELUI declarându-se BORFAȘ REINTEGRAT!

Țărănoiul Penal sare la jugulara PREȘEDINTELUI declarându-se BORFAȘ REINTEGRAT!

”Omul ăsta, în ultimele zile, bate câmpii. Am văzut că este preocupat de condițiile de angajare a paznicilor. Vreau să îi transmit ceva. Și nu o făceam, dar m-au rugat mai mulți români care trăiesc în afara țării, destul de revoltați. Nu există nicăieri în Europa ca un om, care a avut un necaz în viață, să zicem că a furat un ou, o pâine de foame și a făcut pușcărie șase luni, în concepția domnului Iohannis acel om ar trebui condamnat la moarte pentru că, după ce ispășește acea pedeapsă, el nu mai are nicio șansă de reintegrare, pentru că regele nostru, care este acum la Cotroceni, a spus că nu mai poate fi angajat nici paznic. Deci am văzut care este preocuparea sa. Dincolo de asta, am văzut că premierul României ar trebui să fie paznicul lui, paznic la turma de miniștri din Guvern. El poate cenzura listele din partide? El are un singur vot. Să nu creadă nici el, nici partidul pe care îl susține, că românii se vor lăsa păcăliți. Am înțeles că a spus-o domnul Tăriceanu, o spun și eu – el a fost un candidat penal. Sigur, astrele s-au aliniat ulterior și a obținut o decizie favorabilă. Dar ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi candidat? România ar fi fost frustrată de această șansă istorica, să aibă în fruntea statului un om de o asemenea valoare.

El poate deduce, nu are multe deduceri, (n.r. că Liviu Dragnea va fi premierul propus de PSD), dar unele îi ies.

Eu nu am spus niciodată că vreau să fiu premier. În această privinţă şi el, şi alţi trompetişti de pe lângă el o să aibă o surpriză mare după alegeri. Văd că are o obsesie. Dacă are o problemă personală cu mine, să îmi pronunţe numele. Dacă pronunţă numele meu, atunci discutăm pe ce domeniu vrea pentru că văd, de exemplu, că şi dumnealui, şi cei de la PNL şi cei de la USR tot ne provoacă să ducem această luptă pe care noi vrem să o ducem ca şi competiţie doar în domeniul economic, şi în domeniul dezvoltării României, ele tot ne invită să jucăm şi în câmpul penal.

E foarte posibil să le acceptăm provocarea şi să le iasă penal pe nas toate aceste discuţii şi alegaţii despre penali.

Să-și îngrijească nasul foarte bine. O să vadă ei în perioada următoare. Toți vor da socoteală pentru ce au făcut, fac și ce intenționează să facă. Am informații că o parte din ei sigur vor ajunge în situația că instituțiile ar putea să-i cheme la audieri, dacă vor vrea să-și facă treaba.

Sunt curios dacă acești oameni protejați, deasupra legii, vor fi chemați la audieri., a spus Țărănoiul Penal din Teleorman joi seara.

Comentariile sunt de prisos...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Ce ar fi vorbit Udrea și Băsescu după condamnare

2 Bă, ești nebun? / Sejur de şapte zile în Mamaia, de trei ori mai scump faţă de unul la Miami

3 Demenții printre noi / O fetiţă de 13 ani din Timişoara, silită să facă sex de filme porno cu ambii părinți ani …

4 Bianca Drăgușanu, mesaje și gesturi vulgare

5 Așa o fi?